Камелия няма да спира с участията заради бебето

https://hotarena.net/laifstail/kameliia-niama-da-spira-s-uchastiiata-zaradi-bebeto HotArena.net
Камелия няма да спира с участията заради бебето

Фолкпевицата Камелия, която стана най-възрастната майка в попфолка, след като гушна първородната си рожба на 52 години, няма да излиза за майчинство, пише Галерия. Тя ще продължи с участията си в заведения, призна половинката й Цветин. „Всичко ще си продължи постарому“, лаконичен беше той.

Засега с Камелия няма да дават интервюта, за да се отдадат изцяло на рожбата си. А когато изпълнителката има изяви по клубовете, най-вероятно ще помага детегледачка или роднини. Щастливите родителите не издават и пола на пеленачето. По-вероятно е да е момченце, защото одеялцето на бебето е синьо и на една от снимките. Засега певицата не е съобщила и името на детето. И двамата дълго чакат този момент, а за изпълнителката това е най-голямата сбъдната мечта. Огнената блондинка я сбъдна навръх Възкресение Христово, когато Камелия качи първа снимка с бебето в социалните мрежи.     

4 Коментара

геронтофил

преди 11 месеца

пикая и на участията на тая бабичка

Коментирай

я ходи да стискаш пъпките си....

преди 11 месеца

недорасъл пикльо, после пиши кой е "бабичка"...

Коментирай

конда

преди 11 месеца

кой ли пък иска да я слуша тая старица

Коментирай

Васко Кеца

преди 11 месеца

пикая в устите и на двете путки на снимката

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.