Камелия преоткрила Цветин след година раздяла

06 Февруари 2022, 13:00


Камелия, която представи новата си песен „Двама непознати” на 51-вия си рожден ден на 10 януари, дължи много на любимия си Цветин. Бившата пайнерка винаги е изтъквала приноса на мъжа, с когото са заедно вече 25 години, не само в развитието си като личност, а и в кариерата си. Двамата са имали трудности, но именно, преодолявайки ги, се уверили, че са един за друг. Най-същественото им преоткриване се случило след година раздяла. Живеели отделно, но се виждали постоянно.

 

„Разбрах, че това е моят човек”, сподели Камелия за този момент от връзката си с Цветин. Чалга дивата се убедила, че Цветин е половинката й – и визуално, и като характер, като поведение, всякак. Камелия научила много за любовта от него, като същевременно винаги е изтъквала и заслугите му за успехите си на сцената.

Тайната на щастливата им връзка е в грижата. Преди Камелия приемала любовта като взимане. Цветин я научил да дава. Любовта, смята певицата днес, е грижа и от двете страни. И до днес тя помни първата им целувка. Случила се в студен, снежен ден. А на Камелия й било горещо.

Що се отнася до успеха в кариерата си, хитовата певица споделя, че допускала грешки, но се поучила от тях и благодарение на тази опитност е днешната Камелия. Така че не съжалява за нищо. „Правила съм неща, за които не съм била готова, подведена от собственото си его. Правила съм грешки, но е хубаво, че не ги повтарям”, сподели Камелия. Сред по-близките й приятелки в бранша е Емилия, която е в напреднала бременност. Двете се чували често, но напоследък не са говорили. Камелия, разбира се, проявява разбиране, че събитието, което предстои на колежката й, а именно раждането на детето й от Жорж Башур, е по-важно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени