Камелия за автобиографичната си книга: Ще има много обидени

1177
25 Април 2021, 10:00


Камелия сюрпризира с новината, че обмисля да се разголи в автобиографична книга. В нея хитовата изпълнителка не смята да спестява нищо и по всичко личи, че ще наблегне над житейските уроци. Огън-момичето не просто ще разкаже за живота си - тя иска да помогне и да бъде полезна чрез своя опит на читателите на книгата си, научи HotArena.

Блондинката смята за важно, предприемайки тази крачка, да разголи душата си и да не спестява нищо. Много неща, призна Камелия, все още са скрити и са си само за нея и човека до нея – Цветин. Певицата е убедена, че няма смисъл да разказва вече чути неща. „За мен автобиографията е едно пълно разкриване, в което не трябва да се спестява истината. Вероятно ще има обидени, но и те имат правото да кажат своята версия в своите биографии”, смята Камелия.

Тези дни Камелия най-после коментира ринопластиката, с която изненада всички. Блондинката, която пак ще е ментор в музикалното шоу „Гласът на България”, сподели, че носът й не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време, за да се стигне до търсения резултат. Тя се подложила на ринопластика, защото през последните години генетиката започнала да се проявява при нея. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот. Във фамилията на баща й са „по -присъстващи откъм носове”, а с годините леката чупка на носа започнала да става по-видима. Имайки предвид, че на 10 януари тя празнува 50-тия си юбилей, решила „да се освежи и леко да изтрие тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висяло малко надолу”. Благодарение на филтрите, това не ми личало, но на живо се виждало. „В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум година, за да се получи търсения резултат”, сподели звездата на фолка.

„Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!”, сподели Камелия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъно
преди 3 месеца
0
Никой не се интересува от прости кръчмарски истории и селски друсащи се остарели певачки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Такива като нея години наред си разголват задниците и като застареят се сещат,че имали и души.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени