Камен Донев напусна сърдит предаване на Би Ти Ви

54024
25 Април 2021, 10:58


Камен Донев изглежда е изпаднал в сериозна сатурнова дупка около своя 50-и рожден ден, който отбеляза миналата седмица.

След като подлуди Военния театър заради новия спектакъл, в който участва там – „Сирано дьо Бержерак”, актьорът успя да се изпокара и с Би Ти Ви и в частност – с екипа на предаването „Преди обед”. Той бе поканен в студиото му, за да даде интервю във връзка с юбилея си, но си тръгна без предупреждение по средата на живото предаване.

Скандалът в Би Ти Ви е станал заради преките включвания в „Преди обед” от президентството във връзка с консултациите преди връчването на мандат за сформиране на правителство. Това стана в понеделник – денят, за който бе планирано и гостуването на Камен Донев в предаването. Това е бил втори опит за интервю с него, обясниха водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Първият път, в който е трябвало да гостува, е бил на рождения му ден – 15 април. Точно тогава обаче бе първото заседание на новите депутати и интервюто отпаднало заради прякото предаване от Народното събрание. Отложили го за понеделник. „Сега пък ще имаме прекъсвания на предаването заради консултациите в президентството. Дано Камен Донев не ни се разсърди много!”, казаха в ефир Деси и Сашо.

Надеждите им обаче се оказаха напразни. Камен Донев не само че им се разсърди, но и напусна студиото без предупреждение, оставяйки екипа да се чуди с какво да пълни екранното си време. От началото на своето интервю актьорът изглеждаше мрачен, нацупен и недоволен. Настроението му се подобри, когато включиха в ефир неговият бивш съквартирант от студентските години Христо Мутафчиев, който разказа весели случки от общото им минало. Около две минути след финала на този разказ обаче последва прекъсване за изявление от президентството на партия „Има такъв народ” на Слави Трифонов. С кратко изказване се включи сценаристът Тошко Йорданов, което вбесило Донев. При обратното включване от студиото той не беше на мястото си, нямаше го и колегата му актьор Сашо Кадиев, а Деси Стоянова, вероятно за да пълни време, преразказа това, което зрителите току-що бяха видели, докато камерата я показваше в близък план.

Според информация на „Уикенд”, Донев се е вбесил, че спират интервюто му заради сценарист на Слави Трифонов. Малко по-рано актьорът обясни, че не се интересува от политика и гледа с пренебрежение на всички политици. Фактът, че първото му гостуване в „Преди обед” е било провалено заради политическа тема, а второто – прекъснато отново заради политика, го накарал да си тръгне, без дори да дава обяснения. Защо Кадиев също е излязъл, не е ясно. Вероятно е искал да се извини на колегата си от името на предаването. На Деси и ко-водещата Рая Пеева се наложи да импровизират, за да напълнят предаването след като Донев го напусна. Те се включиха с готварска рубрика, планирана за по-късен час.

„Уикенд” вече писа, че Донев напоследък е по-кисел от всякога. В театър Българска армия, където репетира, той предявявал такива капризи, каквито много малко актьори са си позволявали досега.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сия
преди 5 дни
-1
Не разбирам защо бездарните български артисти се вземат на толкова сериозно!?!? Всички с нулев морал. А постъпката му е доказателство и за "възпитанието".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди седмица
-1
ahahahahahahaha......bravo
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди седмица
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нежна Нинджа
преди 2 седмици
-10
Камен Донев много си е повярвал.Не може да прави такива демонстрации.Нека първо да се погледне в огледалото.Може да талантлив,но прилича на Рунцайс.Да се подстриже и да прочете книгата „ Как да се държим в обществото”.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 седмици
-5
Абсолютно правилно е постъпил Камен Донев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени