Камен Воденичаров: Не ме е страх от бомбите на Путин! Отивам да се бия ако има мобилизация у нас

23 Септември 2022, 12:00


"Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена война! Защото освен неговото "копче" за бомби, има и други копчета, които могат да бъдат натиснати от наша страна - на общия отбранителен съюз, от който България е част. Хората трябва да са наясно, че нашата държава не е самостоятелна единица, летяща свободно в пространството, каза пред "България Днес" актьорът, режисьор и сценарист Камен Воденичаров.

"Путин върви към трета световна война от ден първи, в който влезе в Украйна и каза, че иска да заличи една независима държава", продължава Воденичаров. - Хората, които той води в политически план, са полудели от алчност и желание за завладяване на стари територии, останали от бившия СССР само в главите им. Тези хора, от сегашното управление на Русия, няма да се спрат! Те ще свършат зле! Единственото нещо, което ние можем да направим, е хладнокръвно, с ясно съзнание, с всички сили и средства да се подготвим за съпротива към този човеконенавистен режим" - категоричен е култовият водещ.

Той разказва, че в казармата е бил санитарен инструктор и завършил школа, от която има ранг на нещо като младши фелдшер в редиците на военномедицинските части на Българската армия.

"Така че, ако се наложи мобилизация у нас, ще отида, естествено! Освен това стрелям много добре. Поддържам форма, като посещавам различни стрелбища. Имам отношение към оръжията, затова не ме е страх!" - казва Воденичаров.

Според актьора подобни неприятни мигове обикновено насочват артиста към творчество и вадят от него най-доброто. За жалост, нещото, което излиза от Камен Во този момент, било само гняв и тъга.

"Защото режимът на Путин прави от Русия една злобна, нещастна и заядлива държава, каквато в моите представи всъщност не е. Обикновените руски хора са много различни от управляващите ги. Те са такива, каквито сме и ние, българите. Лошото е, че голяма част от тях са жертва на зверска медийна пропаганда. Следя руските канали и виждам колко ужасяващо нелепо е онова, с което пълнят главите им. Няма нищо страшно в брътвежите на един откачил човек и шайката разбойници около него. Ние трябва да защитаваме ценностите и постиженията си. И ако трябва да се сбием, ще се сбием!" - казва водещият.

Ивайло Христов:

Руският президент категорично не е добре, искам да го видя в Хага!

 

Ивайло Христов

Ивайло Христов

 

Ще бъда изключително доволен, ако един ден видя Путин в международния съд в Хага! Не може в XXI век да водиш война и да заплашваш с ядрено оръжие! Според мен този човек не е добре психически и е човекомразец. Това се случва с всеки, бил толкова дълго време на власт. Забравя кой е и къде се намира. Нали не си въобразява, че като гръмне веднъж една бомба, няма да гръмнат и другите?! Ами от тази земя нищо няма да остане! Да не би да си мисли, че ще може да се скрие някъде?!

Почне ли трета световна война, какво да ме е страх? Айнщайн е казал: "Почне ли трета, четвъртата ще се води с прашки!".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
преди 6 месеца
-1
Много като тебе вече плакаха..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
toa gei
преди 6 месеца
-3
6te izbqga dokato se pravi na hamalite s ton4o
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 6 месеца
-2
Бате Кацко,от бомбите не те е страх,а от дулата страх ли те е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джо Байдън
преди 6 месеца
-4
Браво, Камене!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени