Капитан Петко войвода ходи без маска, не се бои от вируси

554
20 Април 2020, 11:00


Големият актьор Васил Михайлов е в рискова за болести възраст, но не трепери над здравето си, забелязаха папаразите на „Уикенд”. Онзи ден ветеранът на Военния театър, който на 6 април отбеляза 82-ия си рожден ден, излезе от дома си в столичния квартал „Редута”, подпирайки се с бастун.

Легендарният актьор бе облечен в овехтели от дългогодишна употреба, но чисти и спретнати дрехи. Въпреки това Михайлов е запазил достолепната си осанка. Вероятно, за да не бъде разпознат, любимецът на поколения зрители бе нахлупил черна бейзболна шапка с козирка. Звездата на „Дунав мост” се движеше на дистанция от останалите минувачи и не носеше предпазна маска, въпреки че те вече са задължителни.

Актьорът, останал безсмъртен като Капитан Петко войвода в едноименния сериал от 80-те, старателно си прави сметката за всеки похарчен лев. Подобно на милиони родни пенсионери, Михайлов обикаля промоциите, преди да си купи каквото и да било, установиха папараците ни. Когато наближи кварталната бакалия, актьорът се спря, подпря се на бастуна и се зачете в табелите за промоции, които бяха закачени на витрината. Нищо от специалните предложения на магазина не го изкуши, а вероятно и не можеше да си ги позволи с пенсията си от около 300 лв. Затова Михайлов подмина бакалията и се запъти обратно към вкъщи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хот антена
преди 2 месеца
0
Васил Михайлов не може да преживее смъртта на сина си. И когато човек преживява такава трагедия му е все едно дали ще пипне корона вирус или не. Дори му се иска да е така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени