Капитонова от „Ергенът” не е хващала химикалка от 5 години

17 Април 2022, 10:00


Виктория Капитонова от „Ергенът” призна, че не е хващала химикалка от 2017 г.

Рускинята пише само на телефона и лаптопа си, не използва тефтер, където да записва задачите си. На хитрата рускиня й се наложи да хване химикалка заради календари за парични ритуали, които продава на будали. Срещу 30 лв. всеки има достъп до 4 ритуала за пари. Какво представляват ли? Трябва да напишем на листче желание в съобщителна форма, да го сложим под чаршафа на нивото на кръста, а на сутринта да го прочетем на глас. И така три нощи, като на последната листчето се гори с восъчна свещ. „Пепелта се вее във вятъра, пускайки желанията в информационното поле на планетата“ – казва момата, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов.

Повечето хора покрай компютрите от години не са хващали химикалка имат краснопис на доктори. Вики се оплака от същото нещо, че краснописът й е ужасен, защото е отвикнала да пише. Капитонова, която вече е позната на зрителите от участието си в „Мастършеф“, не крие, че вече е сериозно обвързана, но не с Виктор.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
марш в Русия
преди 3 месеца
-1
Тази гадна и нелицеприятна рускиня да си ходи в Русия там да проституира с дърти чичаци.Не я искаме в България и не искаме да и гледаме злобната мутра в почти всяко българско предаване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 месеца
-1
Този гризач капитАлова хваща други работи иначе чичаците няма да я спонсорират.А паричните''ритуали'' за балъци пълнят единствено нейния портфейл.Нищо по-различно от Ало Ало измамниците.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени