Карък и половин! Пак изритаха Башар Рахал от телевизията (Вижте защо)

11 Декември 2016, 12:05


На Башар Рахал определно не му върви в телевизията, разба HotArena.


Поредният проект за малкия екран, в който актьорът реши са се включи, спира. Става въпрос за „Лотария България”, която няма да се излъчва след Нова година.


Заради нисък рейтинг и слабо зрителско одобрение, Башо отново попада в неизгодната роля на уволнен. Това за него е второто поредно напускане от БТВ в рамките само на година. Първият път бе в началото на 2016г., когато от програмата падна предаването "Бездомното шоу на Башар Рахал". Предаването заложи на интересна концепция, но така и не успя да се задържи на екран повече от няколко месеца.

 
Като компенсация, шефовете на БТВ намърдаха актьора на мястото на колегата му Владо Карамазов в лотарийната игра. Това е пореден тежък удар по кариерата на Башо, защото той много държи на ангажиментите си към частната медия по две причини.


Първата е, че те му осигуряват най-лесен достъп до популярност, която е много важна за него като актьор. Втората е, че благодарение на тях има постоянен, макар и не много висок доход. 


Все пак, Рашал не приема стечението на обстоятелствата, изпадайки в депресия. Напротив – той много бързо се преориентирал, поемайки няколко роли в кино продукции. Едната дори е с участието на световната звезда Антонио Бандерас. Междувременно се говори, че от Би Ти Ви му обещали да го извикат при първа възможност за участие в ново шоу – било то като водещ или като част от журито, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени