Карамански искал да гръмне Нели Атанасова! Бившата гимнастичка сгафила фатално!

21 Май 2015, 11:17


Нели Атанасова се разминала на косъм с куршумите, научи HotArena.

 

Извънбрачната любов на Иво Карамански сгафила фатално пред любимия си, заради което щяла да плати с живота си.

 

Безспорно най-известната връзка на красивата Нели е с подземния бос Иво Карамански. Двамата се запознали в средата на 1993 г. Атанасова точно приключила с Европейското първенство по художествена гимнастика, в което участвала. Иво я издирил и започнал да я ухажва. За да я впечатли, Карамански карал охраната си

 

да купува огромни букети

 

и да причакват ефирната грация пред залата за тренировки на Нешка Робева. Макар по това време Иво да е обвързан с брак и деца, Атанасова му станала любовница и като такава опознала лъскавата страна на живота. Но вклинена в мутренските среди, тя е можела да се изправи очи в очи с най-лошото, пише Всеки ден.

 

Година след като Кръстника започнал да изневерява на жена си Галя Лукановска с младата гимнастичка, го вкарали в ареста. Заради фалшифициране на валута и въоръжен грабеж Карамански престоял година и половина в следствието, от което в крайна сметка се измъкна срещу гаранция от 75 000 тогавашни лева. 

 

В периода, в който любовниците били разделени, Нели Атанасова изневерила на Кръстника. Тя дори имала неблагоразумието да му сложи рога с човек от конкурентната на неговата компания „Корона Инс“ – ВИС. Нели се залюбила с атлетичен висаджия от втория ешелон и дори била готова да се омъжи за него.

„Иво се кълнеше в Нели и беше сигурен, че навън тя го чака. Той по начало си беше 

 

прекалено доверчив в любовта си

 

Иво не беше от тези хора, които лесно разкриват чувствата си. Преживяваше вътрешно личните си проблеми. На една от срещите ни обаче се отпуска и ми изля мъката си. Каза, че е много разочарован от Нели, че не може да й прости измяната. Беше на косъм да я разстреля“, спомня си Марин Маринов – първият частен детектив след промените. Приживе той е един от най-близките хора на Карамански. Маринов се озова на едно място заедно с Кръстника в деня на убийството му, 19 декември 1998 г., но оцеля между куршумите.

 

След като узнал за изневярата, Иво Карамански охладнял към Атанасова. Само късметът я спасил от заканите на любовника й да й отмъсти. На няколко запои и на мътна глава той вадел пищова си, но трезвениците около него го спирали и така спасявали пребледнялата като платно Нели. 

 

Не я оставил обаче съвсем ненаказана. Босът на „короните“ проявил доза милосърдие и споделил на доверените си хора, че е решил да пожали живота на гимнастичката, но 

 

да й прати отряда си

 

Карамански искал да й отмъсти я със счупен крак, я с ръка. Хората му не взели насериозно заканите му, тъй като всички около него знаели колко обича 22-годишната красавица. Факт е обаче, че известно време след това в „Люлин“, където Нели Атанасова живеела тогава, я засичали из квартала с бинтована ръка. Фрактурата я извади за няколко медеца от художествената гимнастика, каквато била и целта на Карамански

 

Днешната тв водеща в момента се опитва да забрави авантюрата си с подземния бос. От години Нели живее на семейни начала с Александър Сано. Плод на любовта й с Кръстника е синът й, който носи неговото име – Иво. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимен
преди 7 месеца
0
Мутренски истории!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xm
преди 7 години
-3
като искат да ги чешкат богати криминалки много ясно че ще търпят унижение мамините курволяци долни гадни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени