Карен заведе Златка в Рим за Свети Валентин

https://hotarena.net/az-jenata/karen-zavede-zlatka-v-rim-za-sveti-valentin HotArena.net
Карен заведе Златка в  Рим за Свети Валентин

Златка посрещна Свети Валентин с любимия си Карен в Рим, където се насладиха на вечеря в изискан ресторант.

Сексапилната блондинка, която е бременна от бившия тенисист, не пропусна да се похвали със снимки и видеа в социалната мрежа. Включи и Карен.

В едно от клипчетата Златка го пита какво мисли за днешното преживяване, а Карен отвръща: „Какво да ти кажа?! За тия пари ще ям два месеца напред”. Златка се разхили на репликата, макар че от кадрите, които сподели, изглежда, че по всяка вероятност Карен е прав. Все пак не стана ясно каква сметка са платили.

5 Коментара

Божеее

преди 1 година

И в Рим да отидат, друго няма да видят освен да седнат да плюскат колкото се може по-скъпо... После бременната мадам да си разтегна подутите уста в гримаса уж усмивка пред скъпия телефон, че всички да завиждат,че имат пари за пилеене, е, той все пак изчисли месеците, де. Туй видяха от вечния град, ядоха спагети на ленти с доматен сос и подминаха всяко място където цари рядка красота, велико изкуство и духовност. Честит Валентин!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Като гледам кльопкат талятели с доматен сос което е ежедневна храна на обикновения италианец.Не са като Тоца и Дунди Флинстоун да хапват стриди.

Коментирай

питър

преди 1 година

какво правят в Италия тези диви селяни?

Коментирай

ами,

преди 1 година

Показват си селяндурщината.

Коментирай

890

преди 1 година

Търсила пишката на Карен немогла да я намери и Златка отишла да яде талятели и да се снима с телефона си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.