Карина Атанасова: Участвам в Мис Сикилон, за да боря анорексията

22 Юли 2022, 12:05


Ще изляза на сцената и няма как да не ме забележат, искам да разкажа за битката си, споделя Лейди България 2022

 

Карина Атанасова, която е носителката на титлата Лейди България 2022, ще се бори за поредната корона в личната си колекция. Нейната история е изключително драматична и младата дама иска житейските й изпитания да бъдат чути от повече хора, пише България днес.

 

„От дете си бях пълничка. Килограмите, които трупах, бяха единствено и само от нездравословно хранене. На 16 години се качих на кантара и се изплаших от това, което видях – тежах 85 кг“, разказва Карина.

 

Тогава решила да сложи край на този период и да промени навиците си. Здравословното меню и спортът се оказват недостатъчни. Тя спира изцяло да се храни.

„Не осъзнавах какво се случва с мен. Не се хранех, повръщах, беше ми зле, а в огледалото още виждах пълното момиче, докато един ден кантарът не показа 35 кг“, разкрива още тя. Попаднала в ада на анорексията, тя месеци наред упорито крие от майка си за проблема. През голяма част от времето тя била неадекватна и проспивала часовете в училище.

 

Повратният момент настъпва, когато попада в Спешното и чува какво си говорят лекарите. Прогнозите за здравето й са лоши. Взела се в ръце и започнала с лечението с помощта на литература за силата на мисълта и промяна в нагласата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 3 седмици
0
Анорексия не се бори като се направиш на силиконов урод.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xxx
преди 3 седмици
0
Тая се направила 1 към 1 с Джулиана парцаланова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 3 седмици
0
на мен ми прилича на робокоп!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени