Касияс свалил българката Надя онлайн! Нашенката проговори за връзката им

796
16 Юни 2021, 10:00


Легендарният вратар Икер Касияс е свалил Надя Александрова онлайн. Това разкри самата тя. Българката бе набедена, че е разбила дългогодишната връзка на бившия страж на „Реал“ (Мадрид) и Сара Карбонеро. След дълго мълчание Надя реши да разкрие подробности за отношенията си с Касияс, които продължили две години.

 

Двамата се срещали между 2019-а и 2021-ва. Испанецът се свързал с нашенката в социалните мрежи. Няколко месеца двамата разговаряли в WhatsApp. Едва след това решили да се срещнат. Отношенията им започнали дни преди Касияс да получи инфаркт през април 2019-а. „Връзката ни продължи от 2019 до 2021 година, докато той беше женен за Сара“, сподели Надя в испанското предаване „Спаси ме“. „Каза ми, че имат проблеми. Никога не съм го търсила аз. Той се появи отново след инфаркта и ми каза: „Добре съм“. Малко пo малко възобновихме контакт. До скоро. Минаха 2-3 месеца, преди да се видим.“

 

Първата среща на Икер и Надя била между Мадрид и Саламанка, където двамата живеели. Всеки пристигнал със своята кола. След това продължили с нейната. „Виждали сме се неведнъж. Бяхме заедно две години с прекъсвания, пандемии... Но колкото повече време минаваше, исках нещо повече - да седнем да вечеряме заедно някъде. Той винаги ми казваше да се успокоя“, разкрива Александрова.

 

Тя твърди, че няма нищо общо с раздялата на любимата двойка на Испания. „Това не беше от сега. Не говореше за Сара. Ако го попитах, отговаряше, че нищо не е такова, какво изглежда, не е лесно“, категорична е Надя. Българката е успяла да разговаря с Икер, след като медиите разкриха връзката им.

 

„Коментирали сме ситуацията, но по-добре да оставим това за нас“, каза тя пред списание „Семаня“. „В нито един момент той не ми се е ядосвал. Между нас има привързаност. Става дума за човек, когото познавам от толкова време... Ако той ми се обади, разбира се, ще вдигна телефона“, обяснява красивата българка.

 

„Близките ми бяха малко шокирани, когато излезе новината“, споделя Надя. „Те знаеха за връзката, това не беше изненада за тях. Те ме подкрепят много. Не наранявам никого.“

 

Явно връзката й с Касияс поне на този етап е приключила. Само преди няколко дни той бе издебнат отново заедно със Сара Карбонеро. Двамата бяха снимани да отиват в апартамента, който вратарят закупи след раздялата им, пише „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени