Катя Близнакова отсвири Георги Христов: Всичко си има лимит!

30 Юли 2019, 11:36


Певицата Катя Близнакова зачеркна от приятелския си кръг големия изпълнител Георги Христов, узна HotArena.

 

Пред „Телеграф“ тя обясни, че колкото и добри отношения да поддържат двама души, идва момент, в който гледните им точки се разминават и по този начин умишлено или не навлизат в конфликти.

 

Георги Христов! Жалко, всичко има лимит, дотук!“, пише певицата в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Очаквано публикацията провокира противоречиви коментари от страна на приятелите й в уеб пространството.

 

Не желая да коментирам, това е нещо между нас. Приключило е… Съвсем нормално е, случва се във всяко приятелство. Всичко е наред.  Статуса бързо беше преписан, съжалява за което, трябваше да го изтрия“, твърди Катя, допълвайки, че желанието й е било единствено Христов да се натъкне на него.

 

Доскоро 55-годишният певец бе сред най-близките до Катя. Двамата са си спретвали домашни партита, като към днешна дата те остават само хубави спомени. Изпълнителката реши да не споделя какво ги е скарало, но даде ясна заявка, че този път са стигнали до крайности в размяната на хапливи реплики.

 

Известно е, че Христов не за първи път си навлича гнева на колеги и приятели, а причината е острият език и грубите му закачки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени