Каузата на короната: Мисис България Мари Вачева промени съдби в „Смени жената“! Влиза и Емо Каменов

02 Април 2018, 16:09


Миската вдигна летвата за следващите герои във формата - риалити звездата Емо Каменов и бивша футболна съпруга

 

 

В поредния епизод на семейното риалити по bTV зрителите видяха размяната между космополитната Мари и работничката Мая. Мисис България 2017 използва участието си в предаването като платформа за социална кауза и протегна ръка на скромното ромско семейство от Враца.

 

На хартия животът на миската във Виена е пълна противоположност на ежедневната борба, която Мая води за материалното оцеляване на семейството си. Всъщност се оказва, че „единствената разлика между нас е стандартът на живот, финансово погледнато, учуди се самата Мари Вачева след участието си. Нейното отношение успя да промени мнението на Мая за богатите, че те “не могат да влязат в нашата среда”.

 

За пореден път социалният експеримент „Смени жената" не само хвърли светлина върху отношенита в съвременното българско семейство, но и повдигна редица остри и актуални и социални теми. Емоционалната размяна между Мари и Мая разкри цената на материалното оцеляване и защо образованието и възпитанието на децата в неравностойно положение са единствената надежда за по-добър живот. Затова големият залог за хора като Мая и Мариус Атанасови е доброто бъдеще на децата им. Именно страхът Изабела да не поеме по лош път, кара родителите й до налагат строга дисциплина и множество отговорности.

 

Мари Вачева е изключително впечатлена от семейство Атанасови, с които я среща „Смени жената“: “Размяната не беше трудна за мен, защото попаднах на прекрасни хора. Беше страхотно изживяване - много приятно и изпълнено с емоции. За мен урокът е, че можем да живеем и с малко. Те са много сплотени и въпреки че са от различен етнос, намерихме общ език. “, радва се тя. Нещо повече, Мисис България 2017 обеща публично още това лято да заведе новите си приятели на море в България – лукс, което те не са си позволявали никога.

 

Дали Страстната седмица ще се окаже взривоопасна за новите герои във формата? Това са риалити звездата Емил Каменов – топ-„къртицата“ във втория сезон на едноименната мащабна продукция, и половинката му Ивета Талазова - бивша футболна съпруга. Къде ще попадне тя и кой ще заживее с „къртицата“, предстои да разберем още тази сряда, 4 април, от 21 часа в шестия епизод на „Смени жената“ по bTV.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо
преди 4 години
0
нещо не мога да разбера как е станала мис или мисис след като се е снимала гола в списания?!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 4 години
0
Страхотна е Мари Вачева. Стил и класа. И е истински хубава. Браво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стил ама друг път!
преди 4 години
0
Да бе да! Хубава, ама благодарение на мнооого операции! Помня я добре каква беше преди - танцьорка на пилон- в такива класа няма!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени