Кичка Бодурова се посвети на болния си мъж

1294
04 Юни 2020, 16:00


Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж Крис, който имал нужда от специални грижи, особено по време на пандемията от коронавирус, узна HotArena.


Естрадната певица от дълги години живее със семейството си в Лас Вегас, където извънредните мерки продължават. Тъй като нейният мъж претърпя в края на миналата година сериозна операция, която била животоспасяваща, защото здравето му било тежко застрашено, сега имунната му система била тотално срината и Кичка изключително се тревожела да не го зарази с нещо. Крис обитавал отделно помещение в огромната им американска къща, имал си свои прибори, посуда и разговарял с тях дистанционно, тъй като физическият контакт помежду им бил напълно забранен от лекуващите го лекари. 


Освен със съпругата си той не може да общува и с двете им деца. Те са родители на голяма дъщеря - Кристи, а през миналото лято осиновиха и момиченце от български дом за сираци. Осиновеното им момиченце също е при тях във Вегас и вече е записано на училище още от миналата есен, като дори си е намерило приятели и нова среда. "Тъжно ми е и много потиснато, но и това ще мине. Малката много ми помага", споделя Кичка, ккоято в момента се е отдала на домакинството. До съвсем скоро тя имала прослужница, която посещавала дома им ежедневно, готвела, чистела, перяла, гладела и пазарувала. 


Наложило се обаче да разредят посещенията й и сега жената идва само веднъж в седмицата. Бодурова била ядосана и че изгорял самолетният й билет до България. Тя планирала да си дойде в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас, въпреки молбите на почитателите да не отменя изявите си.


Естрадната дива признава, че не се чувства във форма да излиза пред публика и й липсва вдъхновение, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени