Кичка Бодурова се въоръжи

144
23 Ноември 2021, 17:00


Бандити, пазете се, Кичка Бодурова е въоръжена! Естрадната певица изкара разрешително за оръжие, узна HotArena.


След дълги часове уроци - практически и теоретични, Кичка вече има право да носи пистолет. С това се похвали самата изпълнителка. Както е известно, Бодурова от години живее в Америка. Масово зад океана жителите имат оръжие в дома си, най-вече заради самозащита.


Кичка от скоро желае да стане като повече американци. До преди тя бе изключение и бе една от малкото в района си, която няма как да си защити, ако някой нахлуе в дома й. Бодурова най-накрая изкарва свидетелство, което й позволява да има пищов. И така може да се пази от неприятели.


"Преминах курса за право да имам оръжие. Готова съм да реагирам при необходимост! Така че умната! Кой разбрал - разбрал", казва Кичка. Откакто има разрешително за оръжие, певицата все по-упорито тренира. През няколко дни тя е на стрелбището, където упражнява стрелбата си.


Бодурова показа и колко точна е станала в стрелбата. От десет метра певицата не пропуска мишената. А изстрелите в десетката са няколко от цял пълнител.


Кичка има своя фаворит за президентските избори. Миналата седмица, на вота 2 в 1, тя отиде да даде гласа си - за едно по-добро бъдеще. "Тъй като всички политици са оплюти, гласувах за тези, които са учили и видели повече. Тези, които не слагат егото си преди интересите на народа и са готови да се обединят с другите за доброто. Мисля, че трябва да им се даде шанс. За другите вече знаем, че направиха България най-бедната страна на Европа", споделя Бодурова, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени