Кичка и Панайот заровиха томахавките! Певицата: Простих му

04 Юли 2022, 14:42


Край на сагата между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Двамата големи родни музиканти заровиха томахавките, след като ги размахваха с грозни обиди.

 

Скандалът между изпълнителите избухна в средата на миналата седмица. Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ обяви, че няма да пее заедно с Кичка на концерта й поради мижав интерес".

 

 Изказването на Панайотов доведе до словесни нападки и вадене на кирливи ризи. Впоследствие се оказа, че проблемът между двамата е за пари. Бодурова не остана длъжна на колегата си. Кичка изригна мощно по негов адрес. „Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист, талант на такъв и расте на редосеялка може да си позволява да коментира жена и артист като мен!", обяви Кичка.

 

Дни по-късно отношенията между двамата са изгладени. Кичка е простила на Панайотов за всичко. По думите й легендарният изпълнител се държал грубо. Не само към нея, но и към други колеги. Нарече ги „сульо и пульо". Това не успях да го преглътна. Точно грубото му отношение е причината да не участва на концерта ми в Бургас. Простих му. Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред“, каза в тв интервю Бодурова.

 

„България Днес“ потърси за коментар Панайотов. Музикантът не пожела да отговори на многото въпроси, както и на последните нападки на Кичка, в която тя го обижда заради името и височината му. Не искам повече да коментирам нищо за това. Всичко за мен е минало“, каза пред вестника Панайотов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени