Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиер да я спаси от лая на песовете (Снимка)

1396
09 Юни 2018, 11:41


Кичка Бодурова се оплака, че кучета я тормозят в Слънчев браг. Лят им бил толкова силен, че й пречел да спи нощем, научи HotArena.

Когато Кичка си купувала апартамента в Слънчев бряг, първото и най важно условие било не само спалнята, а и целият апартамент да е далеч от големия хорски шум и набезите на пияни и дрогирани туристи. Тази година Бодурова спазарила имота, а продавачката се оказала нейна голяма фенка.

Бодурова обаче била неприятно изненадана, когато открила, че под прозорците й има кучкарник, от който се вдига шум п-о всяко време. Според нея той е за ловни песове. Във Фейсбук тя се обърна лично към вицепремиера Валери Симеонов да й помогне срещу шума и силната музика в Слънчев бряг.

„Разбрах, че правителството работи срещу шума и силната музика във Сл. бряг. Имам въпрос към вицепремиера г-н Симеонов- законно ли е в курортния комплекс,между блоковете, на чужда територия, да има кучкарник и тези отглеждани ловджийски кучета да не ни оставят да спим по цели нощи? Моля ви, помогнетееее!“, написа певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени