Кичка заряза Америка, тръгва на „турне“ по българските кръчми

1216
08 Май 2021, 15:06


Кичка Бодурова се завръща от Америка, за да пее по заведенията у нас, научи HotArena.

От Фейсбук профил на певицата става ясно, че тя се е ваксинирала и спокойно очаква голямото концертно завръщане от нас у нас.  Преди десетилетия Кичка бе от най-обичаните изпълнителки, които пееха из луксозните заведения у нас. И макар да нямаше официална класация, тя бе безспорният номер 1 в това отношение.

След това забрави за тези си директни срещи с публиката и отиде да живее в Америка. Първо се установи в Лос Анджелис, после в Лас Вегас където е сегашната й резиденция. Летните й морски прояви са организирани от театър Българан. След морските изяви наесен феновете на Кичка очакват завръщането й в зала 1 на НДКА с обещания концерт, който миналата година се отложи заради пандемията, писа „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дърта кранта
преди месец
0
Е таз пача??? Дъщеря и отслабвали? Обичамте майко България от по- далеч !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди месец
-2
Иска ви се да е зарязала Америка, хаха. И да си казвате, ей, то най-хубаво тук, в нашта си кочинка. Ама не. Който е запознат с живота и знае, че тя почти всяко лято си идва за концери. Изпълнител, певец, творец - липсват и изявите тук. Не го прави заради мижавите печалби. Живота и в Америка си е ок.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катя от Ритон
преди месец
-7
Е няма начин... има тя "резиденция" и се помъкнала тук да обикаля мазните кръчми. Изтърбушена, евтина кръчмарска пачавра. Винаги е била такава.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени