Килата май ще става татко, купува бебешки терлички

30 Юли 2022, 15:00


100 кила май ще става татко, но на този етап все още не потвърждава официално.

Варненецът сам се издаде, като сподели видео как посещава баба, от която преди време си е купил шалове и сладко. Сега певецът отново се завръща при жената, за да купи каквото има на сергията й с единствената цел да й помогне. Оказва се, че възрастната дама е майстор на плетивата и рапърът се сдобива с няколко вълнени елечета. Едно от тях е за бебе..."Това е за детето, дето ще се роди!", казва бабата, подавайки на Килата детско елече и няколко терлички.

"Дано, да бъде", отговаря ексцентричният рапър на търговката. "11 деца мисля да имам!", пошегува се екцентричният изпълнител.

Дали и кога ще се появи наследник на Явор и половинката му Олга, засега остава тайна. Варненецът упорито крие личния си живот и рядко си позволява да разкрива какво се случва в него. Признава, че добричлийката Олга Пейчева е жената на живота му, но на този етап двамата няма да се женят. Рапърът внимава за всяка своя крачка, свързана с разширяването на семейството му. Неведнъж е разказвал, че детството му е било изключително трудно. След развод майка му заминава за Гърция и Килата остава с брат си в България. Не знаел как да плаща сметките за ток, защото бил толкова малък, че касиерките не го виждали зад гишето. Не можел да прецени, че може да купи 6 наденици и 6 домата за деня, а ходел всеки път за по 1 наденичка и 1 домат.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мама миа
преди 2 седмици
0
Крилата е много готин пич. Винаги с голям интерес слушам и гледам телевизионните му изяви, харесва ми това момче. Да е жив и здрав, ще бъде прекрасен родител, когато дойде и този момент в неговия живот!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени