Кипърски инвеститор осъди за втори път Радост Драганова!

08 Октомври 2018, 17:12


Кипърският инвеститор Харис Кунтурис осъди „Солар енерджи съпорт“, фирма на тв водещата Радост Драганова и нейния зет Венцислав Гоцев, за втори път, научи HotArena.

 

Съдът реши, че е незаконно заличаването на неговата фирма „Грийн енерджи България“ ЕООД като съдружник в соларния парк, изграден в района на Брезник, писа „Уикенд“.

 

Скандалът се точи от 2016 г. Няколко години по-рано Драганова, Харис и Гоцес решават да изградят заедно соларен парк. В един момент обаче, точно когато зелената инвестиция постепенно започва да покрива разходите по изграждането й, Кунтурис е изненадан от компанията без негово съгласие. Оттогава бизнесменът търси правата си в съда.

 

Тези дни в Търговското отделение на Градския съд приключи второто от поредицата дела, свързани с парка за зелена енергия. Съдът реши, че фирмата му никога не е имала нито желание, нито намерение да напуска общата компания. В нея Кунтурис притежава 250 дяла от капитала и не е имал причини да иска да се раздели със съдружниците си, още повече, че е вкарал огромна сума пари общото начинание.

 

Подробности около първото дело, по което Радост бе осъдена, вижте тук.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малка сладуранка 0895447070
преди 3 години
-2
Малка сладуранка 0895447070
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Съд
преди 3 години
0
Браво на съда, чакаме и затвор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени