Кирил Петков си скубе веждите? Фото отпреди 25 години го показва в различна светлина (Вижте по-долу)

14 Март 2022, 14:00


Съпругата на премиера Линда Петкова изгря като фотомодел на корицата на луксозно дамско списание. Жената на Кирил Петков за първи път в живота си влиза в ролята на светска персона и позира пред професионални фотографи. Повечето българи доскоро разпознаваха й лицето като на една от участничките в известно телевизионно кулинарно предаване.

 

От списанието казват, че са избрали да сложат канадката Линда на корицата си, защото харесали излъчването й на мила, работеща жена, майка на три деца, която - въпреки новата роля на съпруга на премиер - продължава да говори спокойно, нормално, да е съсредоточена върху семейството и малкия си бизнес.

 

По време на интервюто е станало ясно, че Линда не създава безсмислена дистанция и не демонстрира студенина на характера, каквато се е усещала понякога от други „високопоставени дами от политиката или бизнеса.

 

И докато Линда изглежда като истински фотомодел на снимките, кадър с лицето от младежките години на мъжа й Кирил бе публикуван в канадски сайт, пише „Минаха години“.

 

Фотото е непознато и изненадващо за българската аудитория. На него, за разлика от сега, бъдещият премиер е с рунтави дебели вежди, съединени помежду си и с буйна черна коса. Снимката е публикувана като илюстрация за политическата кариера на българския министър-председател и историята на неговото семейство. Тя е от годишника на училището от 1997 г., когато Кирил Петков е бил възпитаник на средното школо в канадското градчето Оук Бей.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
преди 2 месеца
-1
Чудите се какви безсмислици да публикувате! Като маймуна космат по-красив ли ви се вижда?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени