Китодар спасява деца с увреждания

374
12 Юни 2021, 17:05


Актьорът Китодар организира благотворителен турнир по гейминг. Обичаният комик ще се изправи срещу редица звезди в титанични сблъсъци в надпреварата "О, братко, къде съм".

Това е първият по рода си благотворителен гейм турнир. Състезанието има за цел да помогне на организация, която се грижи за деца с увреждания. Срещу Китодар ще се изправят актрисата Анджела Недялкова, рапърът 100 Кила, радиоводещият Драго Симеонов, атлетът Кирил Николов-Дизела и други. Всички те ще седнат пред компютрите и ще играят популярната игра GeoGuessr.

Тя е базирана върху картите на целия свят в интернет, а задачата на играча е да познае възможно най-точно къде се намира, след като бъде запратен на произволна географска локация. "Събрахме се много приятни гости - каза Китодар, който освен организатор ще влезе в ролята и на водещ на събитието. - Надявам се да се забавляваме. Най-добрият ще победи. Каузата е благотворителна и ще се радвам и други хора да се включат, за помогнем", добавя актьорът.

"Турнирът ще се състои от 14 до 24 юни. Нашата цел е да осигурим необходимите средства и оборудване за поне 105 деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло. Искаме да им дадем възможност да участват активно в летни и зимни дейности през тази година, съобразени с техните нужди - адаптирано плуване и адаптирани ски. Нужната сума е 15 000 лева", поясниха още организаторите.

Всеки, който иска да дари, може да го направи на:

Банка: Първа Инвестиционна банка АД

Титуляр: Сдружение Спортен клуб ШАРК

IBAN: BG36FINV91501016892867

Основание: Дарение за дейностите на ПараКидс по проект "О, братко, къде съм?"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени