Клъцни-срежи! Кои родни звезди си оперираха носовете през 2020 (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/klacni-sreji-koi-rodni-zvezdi-si-operiraha-nosovete-prez-2020 HotArena.net
Клъцни-срежи! Кои родни звезди си оперираха носовете през 2020 (Подробности)

2020-а не е само годината на пожарите, вирусите и социалната изолация. В родния хайлайф това преломно число бележи и най-много ринопластики на единица знаменитост.

 

Повечето ни звезди предпочетоха Турция като дестинация за медицински туризъм, но не липсваха и такива, които се довериха на родни специалисти, за да си клъцнат носовете.

 

Абсолютен рекордьор по операции на носа е

 

моделката Райна Караянева.

 

Зашеметяващата блондинка, която е половинка на Башар Рахал, има цели 12 операции на обонятелния орган.

 

Последната бе в началото на 2020-а, а Райна уж е категорична, че повече няма да ляга под ножа.

 

„Искам да благодаря на лекарите, че успяха да оправят щетите, които си причиних с прибързани решения в тийнейджърските години. Искам да кажа на всички млади момичета, които решават да гонят красотата, че трябва да изчакат. Времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото далеч не се изчерпват качествата на един човек“, казва философски Караянева.

 

Топмоделката Ирен Онтева

 

се сдоби с чисто нов нос. И то чак на 45 години. Бившата половинка на покойния Христо Сираков плаща немалка сума за интервенцията. Преди операцията носът на Ирен беше издължен. Това е една от причините тя да пожелае да го клънце малко. И да отстрани несъвършенствата.

 

В момента симетрията на сетивния орган на Онтева е като по учебник и е видно, че е правен от истински професионалист за много пари.

 

Силвия Кацарова

 

ремонтира носа си в Турция. Тя се подложи на  операцията не заради комплекс, а защото има трудности с дишането. Изпълнителката на „Големият кораб минава“ ляга под ножа на светило в ринопластиката, оправял носа на сестрата на Доналд Тръмп - Елизабет.

 

„От дете имах проблеми с носа. Направиха ми пункция, без снимка. Решиха, че е заради синузит. Повредиха ми дясната ноздра. И започна едно главоболие. Един професор ме беше предупреди, че на стари години ще имам сериозни проблеми, и те започнаха“, разказва Силвия.

 

Фолкаджийката Бони

 

в поредното име в чалгата, което си прави носа. Пионер в бранша бе Преслава. А след нея много изпълнителки последваха примера й. При Бони операцията се налага, тъй като има проблеми с дишането, а не от суета, пише „България Днес“.

 

„В никакъв случай не съжалявам за операцията. На мен ми се наложи да направя тази ринопластика заради здравословен проблем. Беше ми трудно не само дишам, но и да пея. Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила“, откровена е Бони.

 

Плеймейтката Джулиана Гани

 

също си клъцна носа тази година, и то не за първи път, а за трети! „Операциите не са за да бъда по-красива, а защото искам нещо конкретно и не се срамувам да го направя“, доволна е Малката Джулка.

 

Безспорно обаче една от най-коментираните ринопластики за 2020 г. ще си остане тази на бившата министърка на туризма

 

Николина Ангелкова,

 

която изтърпя много подигравки заради драстичната промяна във визията си.

 

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Като ги гледам как са се обезобразили в името на красотата при някой касапин ми се повръща.

Коментирай

Биби

преди 3 години

Доста некадърни лекари са ги кълцали тези от снимките. Две нямат носове, Ангелкова пак е с голям увиснал нос.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Баш от комплекси си клъцкат носовете защото всички изброени са с клюнове.Загубиха индивидуалност.Сега са клонинги.Дихателни проблеми ама друг път.

Коментирай

Само

преди 3 години

Единствено на Джулияна ми харесва

Коментирай

......па

преди 3 години

Джулка Фасулка е изцяло пластмасово менте на жена.Без дебела мазилка, шпакловка и изкуствена коса-измита сигурно пак си е плашило.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.