Княгиня Калина на кон (Щерката на Симеон се заселва в Царска Бистрица)

1523
01 Февруари 2021, 17:48


Ликуват радетелите за монархия у нас - княгиня Калина се завръща в България, за да се установи тук със съпруга си Китин Муньос и наследника им Симеон-Хасан при цар Симеон Втори, узна HotArena.


Единствената дъщеря на човека, който каза "Вервайте ми", обяви сензационните си намерения пред испанско списание. Княгиня Калина прекара последните 12 години в Мароко, но сега ще се засели в "Царска Бистрица", който правителството върна окончателно на царското семейство.


Най-голямо желание обаче изпитва да броди из горите край Чамкория, както до 40-те години се е наричал днешен Боровец.


"В двореца "Царска Бистрица" се омъжих, изживях бременността си и също така там израсна Симеон-Хасан през първите си две години. Обичам да се губя в тези гори, да обикалям планините, яздейки, да посещавам Боровец и Самоков, за да видя пазарите, улиците, хората", споделя чистосърдечно тя.


Царската дъщеря е взела решението да живее в България, защото нейният син Симеон-Хасан, който вече е тийнейджър, се чувства изключително добре у нас. "Ако е рекъл Господ, Симеон-Хасан ще учи в България", казва майка му. Дали и висшето си образование царският наследник ще кара у нас, предстои да разберем.


"Възхищавам се, обожавам и страшно обичам баща си. Един поглед между нас е достатъчен, за да се разберем. Баща ми е млад по дух и ме разбира много добре. Винаги е бил моята голяма подкрепа. Когато се разхождам с него в България, се чувствам горда, виждайки обичта и уважението на българите към него", споделя Калина за Симеон Втори.


Където и да се намира Калина, тя ще продължава активно да се занимава с тренировките си по конна езда. "Тренировките са част от живота ми, също толкова важна, колкото дишането. Като ездач, разбира се, продължавам с конете, но имам и десет кученца, две котки, магаре и два коня, тренирани за скачане на препятствия", казва тя. Но това не е всичко - неотдавна спасила две костенурки и се грижила за тях, като после ги пуснала обратно в дивата природа.


Ексцентричната царска щерка ще прекарва немалко време в София, където иска да работи по популяризирането на парк-двореца "Врана" и да го превърне в световноизвестен музей. "Музеят е инициатива на баща ми. Посетих го заедно с доц. д-р Шалафов, директор на Фонда за опазване на историческото наследство "Цар Борис и Царица Йоанна", който върши чудесна работа. Искам да направя всичко възможно, за да стане международно известен: работя по проектирането на виртуална обиколка на двореца и със съгласието на царя подготвяме специална зала с нови технологии", казва единствената щерка на бившия премиер, пише България днес.Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чичо
преди 3 месеца
-1
Безумно облекло за царска дъщеря
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gogo
преди 3 месеца
-6
Браво на Калина! Добре дошла!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kikomana
преди 3 месеца
-1
уфца!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени