Кобилкина лъже, че е доктор

616
14 Февруари 2021, 18:00


Наталия Кобилкина напоследък се опитва да убеди своите последователки, че има медицинско образование.

Сексоложката все по-често се представя като „доктор Кобилкина” вместо като „Наталия”, както е правила винаги досега. По образование тя е психолог и действително е практикувала в болница. Но това е било по времето, когато е била студентка и е било задължително да отбие стаж по клинична психология.

Всъщност консултантката по оранли практики никога не е била лекар, нито е имала амбиции да се занимава с медицина, твърди самата тя в публични изказвания. Всички жени в семейството на Наталия обаче са лекарки и тя явно е взела от тях идеята да се представя като „доктор”, за да прави по-силно впечатление. В последните месеци рускинята се опитва да пробие със семинарите си сред жените в Англия, но може би защото английският й език е под всякаква критика, не й се получава. Въпреки това тя не се отказва и нищо чудно думата „доктор”, пришита към фамилията й, да е хитър опит за манипулация, с който се надява да привлече клиенти, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нати
преди месец
0
Те англичанките да не са тъпи като нашите българки. Кобилкина ще има да взема, че ще им вменява какво да правят и как да го правят. До края на годината ще се прибере с подвита опашка пак при нашите простакеси да ги лъже и омайва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди месец
0
ГНУСНА ПОВЪРНЯ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Не ни интересува изобщо Катъркина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени