Кобрата и Андреа се събраха! (Рекламен трик или ново начало? СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/kobrata-i-andrea-se-sabraha HotArena.net
Кобрата и Андреа се събраха! (Рекламен трик или ново начало? СНИМКИ)

Кубрат Пулев и Андреа са отново в любовна хватка, почти половин година след като се разделиха гръмко. Двамата дори снимат заедно рекламна кампания двореца Врана, където ги посрещна Негово Величество цар Симеон Втори. Той се прибра в България след кратък престой чужбина и приема в двореца шампионът по бокс.

Андреа,  която е изключителна активна в социалните мрежи показа всеки един детайл от престоя си във Врана дори пусна обща снимка с Кобрата на която изглеждат видимо интимни. Андреа държи нежно ръката на бившия си или  по-скоро настоящ мъж. Фотосът изчезна мистериозно от профила на блондинката няколко часа след като го беше качила. За фотосесията в България пристига Фотографът Тибор Голоб, с когото певицата често работи.

\"За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални“, пише романтично послание фолкфурията под официалната снимка с Кубрат Пулев. Кадърът предизвика абсолютен бум в социалните мрежи, а под него заваляха въпроси какво се случва и дали отново са се събрали.

Пред вестник „България Днес“ певицата не потвърди, но и не отрече, че е подновила отношенията си с Кубрат. \"В момента съм на снимки и не е удобно\", отговори лаконично Андреа.

Голяма част от почитателите на изпълнителката изразяват мнение под кадъра, на който тя позира с боксьора, че това е просто пореден рекламен трик.

2 Коментара

Тъжна гледка

преди 3 години

Тези двамата за пари са готови на всичко.Отсъствие на всякакви принципи ,достойнство и морал.

Коментирай

hehe

преди 3 години

и за внимание също - когато вътрешния ти свят е абсолютно празен, постоянно ангажираш хората със себе си и с незначителните си мисли.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.