Кобрата не иска да чуе за Андреа, но тя не се отказва: Мисълта за теб ме побърква!

https://hotarena.net/laifstail/kobrata-ne-iska-da-chue-za-andrea-no-tia-ne-se-otkazva-misalta-za-teb-me-pobarkva-2 HotArena.net
Кобрата не иска да чуе за Андреа, но тя не се отказва: Мисълта за теб ме побърква!

Боксьорът Кубрат Пулев изобщо няма намерение до контактува повече с бившата си изгорен Андреа. Тя дори не била поканена 42-ия му рожден ден в четвъртък, пише „България Днес“.

 

Случайно или не, но точно на връх рождения ден на Кобрата Андреа реши да изпратя анонимен поздрав в instagram. Певицата споделя и част от текста на песента си „Как те искам“, който гласи:

 

„И на пръсти влизаш в съня ми да покажеш колко ми влияеш ти. Мисълта за теб ме побърква. В душата идва и бърка“.

 

От доста време насам Андрез не може да прежали бившия си с когото бяха заедно 15 години.

4 Коментара

Цц

преди 10 месеца

Психопатка манячка . Такива са опасни

Коментирай

амиии

преди 10 месеца

Тази жена наистина има нужда от помощ и добър психиатър.

Коментирай

Мария

преди 10 месеца

Аандреа стига вече с тоя Кубрат, само те манипулира. Губиш си времето, замини някъде далеч за година, две...ще намериш любовта, човек който ще те уважава. Нови приключения ти трябват.

Коментирай

абе,

преди 10 месеца

Тя се самоманипулира и живее в собствения си низмислен свят.Разделиха се отдавна,той продължи,тя като пиявица се впила в приключилата връзка.Как да замине далеч като където и да отиде е никоя. А тук в България си въобразява,че е някоя.Някаква звездомания я тресе,а е станала а посмешище с неадекватна визия и държание.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.