Кой плаща масрафите на Мис България? (Тафкова става певица с помощта на мастит благодетел)

https://hotarena.net/laifstail/koi-plashta-masrafite-na-mis-balgariia HotArena.net
Кой плаща масрафите на Мис България? (Тафкова става певица с помощта на мастит благодетел)

Екскурзии до Дубай, ежемесечни воаяжи до Гърция и Турция, луксозни коли и скъпарски дрехи на световно известни марки… Кой плаща всичко това? Този въпрос мъчи светските хроникьори около особата на Мис България 2020 Венцислава Тафкова, пише Show.bg.

 

За капак тези дни моделката обяви, че ще става фолк певица и вече подготвя първите си клипове. Кой поема разходите около реализацията на музикалните проекти? Тафкова все още няма изяви на сцената и не получава космическите хонорари на една Галена или Преслава, например.

 

Според столични клюкари, близки до миската, целият масраф се поема от тайнствен доброжелател със солидни финансови възможности. Именно благодарение на него тя стартира кариера в музикалната индустрия и това едва ли е изненада. Повечето имена във фолк бранша разчитат изцяло на заможните си половинки, които покриват разходите около създаването на клипове и нови песни.

 

Самата моделка тези дни намекна за нов мъж в живота си, който я прави щастлива. А щастието за днешните миски е доста разтегливо понятие и често се изчерпва с плащането на няколко клипа и пътешествия до екзотични страни.

 

Едно е сигурно – в днешно време е невъзможно да стартираш музикална кариера с приходи от реклами на козметика и бельо, категорични са запознати от бранша. Изводите оставяме на вас…

6 Коментара

Тати

преди 1 година

Тати

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Една седмица забрави да ви преведе надниците и започнахте да ѝ скачате на кура... еееееееееееееее...

Коментирай

хорейшо

преди 1 година

тая и всички като нея миски, "актриси", "бизнес ""дами""", манекенки, модели и т.н. са просто едни проститутки и нищо повече, а парите им ги дават клиентите им които са същата стока

Коментирай

Венцислава Тафкова

преди 1 година

Красива съм и затова ме мразите!

Коментирай

Антония Петрова

преди 1 година

Аз съм по-красива!

Коментирай

456

преди 1 година

Понеже сте много красиви едната все сама на снимките другата се разкарва из Европа със свиня за да впечатли европейците и понеже е миска и естет много обича свинете!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.