Кои са най-продаваните колела в Рая Тойс и защо

254
25 Юни 2021, 14:00


Raya Toys е компания, която си партнира с най-добрите световни лидери в бебешките стоки и детските играчки. Разполага с магазини във Варна, София и Търговище. Освен това, всичко, което Ви интересува, можете да намерите и в онлайн магазина на компанията. Със своето високо качество на атрактивни цени, веригата магазини привлича все повече и повече клиенти и сбъдва все повече и повече детски мечти. А една от тези мечти е велосипедът, който всеки малчуган рано или късно иска да получи.

Сайтът предлага голямо разнообразие от детски велосипеди за различните възрастови групи. Всяко момченце или момиченце тук ще намери нещо красиво, устойчиво и удобно. 

Какви колела се предлагат в Raya Toys


Тъй като компанията представлява множество марки, логично е и разнообразието да е голямо. При нас ще намерите детски колела и за най-малкото човече, и за най-порасналото сред децата Ви. Като започнете от колелото с три гуми, което е решение дори за прохождащо дете, та стигнете до 20-инчовите велосипеди, които са предназначени за 9-10-годишни деца.

Детски колела и велосипеди


Кои са най-продаваните колела в Рая Тойс и защо


За да улесни своите онлайн потребители, в е-магазина на Рая Тойс е добавена опция за подреждане на продуктите по "Най-продавани". Кои са велосипедите, които ще откриете като водещи? Като размер това са 10, 12, 14 цола, 16, 18 и 20-инчовите. Като цветове преобладава розовото за момиче и синьо-червеното - за момче. А като марка "най-продаваните" са Dino Bikes. При колелата със скорости отново това е предпочитаната марка, а най-търсеният аксесоар е кошницата.


Имате възможност да филтрирате колелата и по различни герои (Cars, Frozen, Paw Patrol и др.) или да разгледате предложенията на промоционална цена. 


Защо именно те са най-продаваните

  • защо розово и синьо-червено - няма момиченце, което да не обича розовото и момченце, което да не иска да бъде Спайдърмен;
  • защо тук влизат всички размери - няма дете, което да не иска да притежава колело;
  • защо велосипедите на Dino Bikes са водещи - защото брандът е на пазара от 1920 г. и оттогава не спира да радва с подобрени продукти, иновативен подход и креативни решения. Всичко произведено преминава множество тестове и отговаря на съвременните Европейски стандарти за качество и безопасност. Отделя се внимание на всеки детайл - от производството на дребната част, до сглобяването и крайния продукт. А стремежът за комбиниране на италиански стил с високо качество, прави колелата уникални. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени