Койна Русева джигит на пътя! Актрисата фучи с над 200 км в час, КАТ я издирва от месеци

06 Април 2018, 16:00


Актрисата Койна Русева скандализира с откровението, че шофира със скорост над 200 км в час, научи HotArena. Такава не е позволена на нито един пътен участък в страната ни, но правилата очевидно не спират звездата от „Скъпи наследници“ да погазва най-редовно закона.

Русева сподели, че бързото каране било нейният начин да си почива от стреса. Запитана къде практикува хобито си на рали състезател, тя отговаря яростно - „където си искам“. Признанието на майката на три деца за безотговорното ѝ поведение на пътя разгневи представителите на редица организации, които се борят срещу черните хроники на ПТП-тата в България. „Нормално ли е всекидневно да загиват средно по двама човека, над 20 да биват ранени, а много от тях да остават инвалиди за цял живот, а един Човек, една Актриса, една Майка, която служи за пример, за подражание на хиляди да говори за това без капка притеснение за нещо нередно? Нормално ли е, Койна Русева? Давайте да продължаваме! Кой е следващият?“, написаха в официално изявление от Института по пътна безопасност у нас.

Те обявиха, че публична личност няма право на подобно поведение на пътя, защото „това е признак на самозабравяне, арогантност и отсъствие на отговорност“. Оказва се, че от неправителствената организация не са единствените, които търсят сметка на синеоката артистка. В регистрите на КАТ Койна имала натрупани десетки задължения, които не смеела да погаси, защото щели да я санкционират сериозно. Грозяла я не само солидна глоба за цялото тесте фишове, които получила при нарушенията си на пътя, но и отнемане на шофьорската книжка.

Именно заради това звездата не припарвала до службите на реда от години, защото не можела да си представи да слезе от автомобила и да трябва да ползва таксита или градски транспорт. Койна съвсем не е първата знаменитост, която се води на отчет в КАТ. С подобни досиета са новинарят Юксел Кадриев и синоптикът Емил Чолаков, които обаче не можаха да се изплъзнат от ръцете на закона и останаха без документи за управление на автомобил, вследствие на катастрофи по тяхна вина, пише "Ретро".

Преди години Юксел помете такси в София и санкциите срещу него бяха сериозни, защото полицаите установиха, че е седнал зад волана в нетрезво състояние. Чолаков пък се заби в кола в родния си Гоце Делчев и търпеливо изтърпя наказанието си, което беше по-невинно от това на Кадриев, защото не е бил пиян и е нямало жертви при инцидента.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени