Коко Каменаров продаде „Мерцедес”-а и подкара „Мини Купър”

489
14 Февруари 2021, 13:06


Доскоро бившият шеф на БНТ Константин Каменаров бръмчеше из софийските улици с мощен джип „Мерцедес” за 200 000 лв. Днес обаче той е загърбил суетата и е продал луксозното возило, за да си вземе нещо далеч по-незабележимо.

В продължение на година и половина съпругът на звездата на БНТ Радина Червенова се возеше на мястото до шофьора, защото книжката му беше отнета. Както е известно, той бе хванат от полицаи, седнал зад волана след употреба на алкохол. Щом отново взе тапията за правоуправление, Коко яхна всъдеход, но не за дълго. Габаритите на мерцедеса затруднявали Каменаров и той трудно намирал място за паркиране в центъра на столицата, където е офисът му. Затова за придвижване из софийските улици Коко си избрал нов автомобил.

Преди няколко дни папараците на „Уикенд” забелязаха бившия телевизионер с новата му придобивка – „Мини Купър” в кафяв цвят. Навън времето бе мразовито и мрачно, но Коко управляваше автомобила с тъмни слънчеви очила. Съпругът на Радина с лекота се промушваше между останалите автомобили с миниатюрната си кола.

Коко пристигна пред дома си на малка и тиха уличка в кв. „Лозенец” и бързо намери място за паркиране. Той се намести между други две коли, паркирани пред кооперацията. Явно проблемите, които се изсипаха върху главата на Каменаров през последните 2 години, са се отразили върху визията му. Освен заради главоболията си в съда, Каменаров залиня и покрай онкологичното заболяване на жена си Радина, която успешно го пребори. Щом Коко слезе от автомобила, стана ясно, че е свалил поне десетина килограма. Краката на бившия шеф на телевизията майка бяха тънки като клечки, а лицето му – изпито. Той запали цигара и хлътна в малката кооперация, в която живее.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени