Корейската сензация BTS идва в България

695
06 Октомври 2021, 12:06


Корейската музикална сензация BTS идва в България, узна HotArena.


Всички 7 члена на кей поп групата ще пристигнат у нас за няколко дни. Това ще се случи в средата на следващия месец. Причината за посещението на корейските звезди не е концерт. Момчетата от бандата ще снимат реклама в София, пише България днес. Популяните в цял свят изпълнители ще заснемат няколко видеа за популярна марка дъвки, които се произвеждат в родината им, а отскоро се предлагат и у нас. Корейците ще пристигнат в България по покана на официалния представител на бранда. Бизнес дамата Цветомира Савова е получила уверение, че момчетата от BTS на 100% ще дойдат в родината ни. Според наша информация, звездите ще останат поне 4 дена. 


Посещението на BTS ще бъде тайно заради хилядите фенове. Момчетата ще пристигнат при драконовски мерки за сигурност. От самолета те ще бъдат ескортирани директно до хотела. Стаите им ще бъдат на отделен етаж, до който няма да има достъп никой. Те няма да излизат от хотела освен за снимките. А пред стаите им ще има денонощна охрана, за да не може никой от феновете да се докосне до тях.


BTS са най-популярните изпълнители в света в момента. Те държат рекорда за най-много гледания на музикален клип в YouTube през първите 24 часа от издаването му. Видеото на първото им парче на английски език е гледано 98,3 милиона пъти. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени