Короната сринала психически Георги Мамалев: Изпаднах в депресия, това е най-трудната ми година!

2054
14 Август 2020, 09:15


Георги Мамалев призна, че пандемията от коронавирус му се е отразила изключително зле, узна HotArena.


През месеците на изолация актьорът не се чувствал никак добре психически. "Изпаднах в депресия, когато дойде пандемията. Страхувах се", признава той. Както повечето хора над 60 години Мамалев имал съвсем нормални притеснения за здравето си и сериозен уплах, че може да се зарази. Независимо, че мерките отдавна са разхлабени, звездата от "Оркестър без име" продължава да се страхува, тъй като бройката на заболели драстично се увеличава. 


Заради това актьорът продължава да спазва дистанция не само в закрити пространство, но и когато е на открито. Слага маската на лицето си още като излезе от дома си и не я сваля даже когато се разхожда в парка. Затова и в последните месеци отказва да се снима и прегръща с фенове и се надява те да не му се сърдят, а да го разберат. 


Мамалев е ядосан и заради отпускането на мерките, което според него е голяма грешка. "Много хубаво тръгнахме в началото в борбата с вируса. Това, което се случи на стадиона на мача, беше недопустимо. Защо разрешиха да има и абитуриентски балове?", гневи се той. Макар да е минал през много трудности в живота си, признава, че 2020 е най-трудната му година, защото освен всичко друго е останал и без работни ангажименти. "Всичко се срути. Имах много уговорени изяви у нас и в чужбина. С Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев щяхме да ходим в Цюрих, Мюнхен и Хамбург, но заради пандемията всичко отпадна. Куп представления бяха отменени", оплака се Мамалев, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 6 месеца
0
Не иска да прегръща феновете и не иска да се снима с тях, но иска работни ангажименти ... Тия в арт средите акъл никога не са имали , но иначе претендират с него всеки път ?!?!?! ... Нека помисли малко и да каже как ще играе - с маска представлението и да не допира/прегръща и сие никой друг актьор и с дензифектант да пръска преди да седне на стола, че колежката вече е минала от там ?!?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 6 месеца
0
При цялото ми уважение, нито апартамент изплаща, нито малки деца гледа, а на много институции Министерството на културата осигури заплатите. Със сигурност, не е приятно, особено ако си свикнал на някакъв стандарт, но гладен и жаден със сигурност не е останал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До фигаро
преди 6 месеца
0
Пак ме кефиш! Нали знаеш кой съм ? Понякога спорим но съм съгласен с теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
0
Е то би било скучно, ако всички сме на едно мнение. Короната много лошо удари хората на изкуството, особено старото поколение, което не знае как да вади хляб в интернет. Но старата школа трябва да стисне зъби и да погледне към компютъра, ако иска да оцелее.
Фигаро
преди 6 месеца
-1
Жоро, да си жив и здрав. Стискай зъби. И по-страшни неща си преживял. Короната ще ни е.. майката, но хубавото е, че ние сме икономически толкова зле, че вирусът няма какво да срине. Гледайки какво се случи преди няколко месеца и какво се случва сега, може само глава да клатим, че лигавият и недисциплиниран българин, който е свилнал все другите да го оправят, сам ще се прецака с поведението си. Но България съществува от хилядолятия и това ще преживее. Да живее България. Най-накрая статия без (стари)!телеса и напомпани джуки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени