Кошлуков реабилитира свалени водещи от БНТ

1258
10 Май 2020, 13:19


Шефът на БНТ Емил Кошлуков е реабилитирал двамата водещи на предаването „Култура.БГ”, за които се разчу, че са били пред уволнение. Това са Александра Гюзелева-Шани и Димитър Стоянович.

В средата на април те бяха свалени от ефир с обяснението, че това се прави във връзка с пандемията от Ковид-19. Единствена водеща на предаването трябваше да остане колежката им Анна Ангелова, която стана и шеф на екипа.

Само три седмици по-късно обаче Стоянович и Гюзелева се върнаха в студиото, от което този път Ангелова отсъстваше. С присъщото си чувство за хумор Димитър обясни в ефир, че след „дълги размисли и страсти” екипът е взел решение предаването да се води от него и Шани. Но Ангелова също щяла да се присъедини към тях. В момента обаче била в отпуска.

Отстраняването на двамата водещи от ефир бе посрещнато с остра критика от много културтрегери в страната. Голяма част от тях дори обявиха, че няма да стъпят в сградата на „Сан Стефано” 29, докато Дими и Шани не се върнат в него. Дали това е била причината за връщането им на работа, засега не е изяснено, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 седмици
0
Как можете да познаете фалшивите новини форма. По единицата в горния ляв ъгъл и надписа бнт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 седмици
0
Как можете да познаете фалшивите новини форма. По единицата в горния ляв ъгъл и надписа бнт. 8
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени