Коварен фарингит сваля Белослава от сцената и я прави сервитьорка в САЩ

02 Март 2022, 14:08


Певицата Белослава празнува 22 години на сцената с книга, концерт и нов албум с работно заглавие „Моята музика“.

 

„Имах щастливо и безгрижно детство. Бях  8-годишна когато кандидатстват в детския радиохор на БНР Приеха ме и пях там осем години. Разболях се от ларингит, който причини шум в гласа ми и на 15 години  реших, че повече никога няма да пея“, казва Белослава в интервю за в. „Галерия“.

 

Завършва Руското училище в София през 1991 година и заминава за САЩ. Там три години следва рекламна фотография в колежа Санта Моника в Лос Анджелис.  Белослава не само учи, но и работи в различни вериги за бързо хранене. Животът в Щатите не й допада, сякаш  живее от писмо до писмо и тя се прибира в родината.

 

Трамплин в кариерата й е участието в тв предаването „Хит минус едно“. Тогава Маргарита Хранова, която е приятелка на семейството й казва: „Защо не кандидатстваш в консерваторията?“. И Белослава като на шега се явява на приемните изпити в Държавната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Влиза в класа на професор Найден Андреев със специалност поп и джаз пеене. Същинската й музикална кариера започва през 1998 година, когато формира своя група носеща името „Трип“. Явява се на  „Златният Орфей“ през  1998 и 1999 година, като и двата пъти си тръгва с награди.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени