Ковид-19 събрал Сашо Кадиев с Ивелина

524
24 Октомври 2021, 18:00


Ковид-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев, но не в отрицателен план, както при повечето хора, а в позитивен. Пандемията станала причина актьорът да заживее в манекенката Ивелина Чоева, която той нарича „любовта на живота ми”. Тя дошла в България точно преди първия локдаун, уж за да се види за кратко с актьора. Но така и не успяла да си тръгне.

„Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес”, разказа преди дни в ефира на Би Ти Ви синът на Катето Евро. Водещият на предаването „Преди обед” сподели, че фаталният петък, 13-и, в който в страната ни бе обявено извънредно положение заради пандемията, за него се е оказал изключително щастлив. Същия ден – 13 март 2020 г., в България пристигнала Ивелина Чоева, чийто постоянен адрес по онова време бил в Лондон. Тя трябвало да прекара в страната ни само два дни – колкото да се види с Кадиев. Но малко след като пристига, правителството обявява извънредно положение, затваря границите, пътуванията по света спират и Чоева няма избор – не може да се върне в Англия. Нямала друг изход освен да заживее със Сашо Кадиев.

„Дойде за два дни и повече не си тръгна”, разказа актьорът. Така било сложено началото на тяхната връзка. „Ивелина Чоева е любовта на живота ми!”, призна откровено Сашо, разказвайки своята романтична история.

Актьорът и манекенката се запознават няколко месеца преди съдбоносния 13 март. Както е известно, Ивелина гостува в студиото на „Преди обед” през ноември – 4 месеца преди фаталния петък, в който почти по неволя заживява с Александър. Тя разказва в предаването за своето мобилно приложение в помощ на жертвите на домашно насилие. По онова време вече упорито се говори, че Кадиев е разделен с майката на детето си – Таня. Хора от кухнята на „Преди обед” издават, че той се е дразнел на тези клюки, които обаче не били далече от истината. Във връзката му с Таня вече имало сериозни проблеми, двамата често се карали и ту се събирали, ту се разделяли. Заради детето и заради доброто старо време се опитвали да заздравят отношенията си, но вече било ясно, че нещата са пред приключване. Месеци по-късно двойката окончателно взела решение да прекрати съвместното си съжителство.

Сашо поддържал отношения с Ивелина от разстояние. Никой от двамата не очаквал, че нещата ще се задълбочат дотолкова, че по-малко от две години по-късно да се окажат една от най-коментираните светски двойки в страната ни. Съдбата обаче се намесила, като изпратила момичето у нас само няколко часа преди целият свят да затвори границите си. Днес актьорът и манекенката са щастливи от това съвпадение и са сигурни, че то не е било случайно. Гледат на него като на знак от съдбата и вярват, че ще останат заедно и занапред.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди месец
0
Не ни интересуват беееее....аман от пробутването им в този сайт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лв
преди месец
0
А тя с какво се издържа като е в българия с работата й е била в лондон? Той сашо на 5 места работи търчи като лид…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени