Ковид в 9-ия месец съсипва бременната Радина Кърджилова

2327
12 Март 2021, 13:10


Ужасен късмет извади Радина Кърджилова с втората си бременност. След като до 9-ия месец игра на сцената, даваше интервюта, правеше си фотосесии и обикаляше страната, тя се разболя от Ковид-19 точно преди да роди. Това съсипа всичките й планове за раждането. Съсипа и нервите й.

„Приятели, за съжаление и нас ни достигна коварният вирус. Пазете се и бъдете отговорни. Това не е шега работа, вече мога да го кажа от личен опит. Прегръщам ви”, написа Радина в края на миналата седмица. Само ден по-рано тя раздаваше подаръци от името на един от столичните молове, няколко дни преди това си направи специална фотосесия, а още по-рано бе в Пловдив заедно с мъжа си Деян Донков и по-големия си син Христо. Звездата бе решила да ражда в града под тепетата, при лекаря на колежката си от Пловдивския театър Радина Думанян. Най-вероятно е била на контролен преглед, но е използвала времето, за да се порадва на красивия град, срещайки се с доста хора. Нищо чудно именно там да е лепнала заразата, която й се размина през всичките месеци, в които ходеше на работа и излизаше пред публиката без предпазна маска и без да спазва дистанция от колегите си на сцената, писа Уикенд

Любопитно е, че въпреки болестта и изнервеното положение Радина Кърджилова намери сили да си прави снимки и да ги публикува в социалните мрежи, което рязко вдигна нейния рейтинг там, респективно – и интереса към нея от страна на фирми, които биха могли да я ползват като рекламно лице срещу определен хонорар. Една от тези фирми е гореспоменатият мол, в който звездата е правила фотосесия малко преди да обяви, че е заразена. На първата снимка, която публикува след като се разболя, бъдещата майка изглежда в минорно настроение. На втората обаче е широко усмихната, обяснявайки, че е успяла да натрупа 50 хиляди последователи. „Благодаря на всички за топлите пожелания и подкрепата. Благодаря ви, че станахме 50k (50 хиляди – б.а.). Нямам думи да ви опиша колко съм развълнувана, особено в този труден за мен, нас момент. Благодаря, благодаря, благодаря”, написа Радина в коментар на широката си усмивка.

После тя намери време и да честити на всички „момичета” женския празник – 8 март. И отново показа усмихната бременна снимка. На нея позира в домашна обстановка, седнала на пода върху възглавници. В кадър влиза детска ръчичка, която й поднася цвете – очевидно ръката на малкия Христо.
Ден по-късно Радина отново сподели за страданията си, причинени от коронавируса. „Ковид ден 6. Бавна и продължителна борба. Чакам тихо и смирено мига, в който това ще бъде бегъл спомен, и вярвам, че най-хубавото предстои”, написа тя.

Актрисата по закон трябва да остане под карантина поне до 17 март. В същото време обаче като бременна жена тя трябва да посещава своя лекар поне веднъж седмично. Звездата не дава яснота около организацията на своето предстоящо раждане, която би следвало да се е преобърнала на 180 градуса заради болестта. Още преди месеци мъжът й съобщи, че бебето се очаква през март. Смяташе се, че раждането ще е с операция, както се твърди, че е родено и първото дете на двойката. При болни от Ковид обаче всички операции се отлагат, освен ако не са спешни. Това означава, че планираното раждане би трябвало да е отменено и да се чака да настъпят контракциите, след това – да се отиде в болница, която в случая е в Пловдив.

Очевидно не е добра идея една родилка да бие път от София до Пловдив. Тя или трябва да смени лекаря, или да се премести в Пловдив, докато бебето реши да излезе на бял свят. Последното обаче е забранено от закона за болни от Ковид като Радина, които трябва да стоят под ключ в домовете си. Получава се омагьосан кръг, от който актрисата има две възможности за изход: или нарушава наредбите и заминава за Пловдив въпреки карантината, или ражда в София, ако контракциите настъпят преди изтичането на периода, в който е длъжна да си седи вкъщи. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/facdec3087ac3098f95cffad1f7babff.cache