Край на мира във „Фермата“: Гръмовен скандал разтресе ефира

16 Септември 2022, 20:53


Гръмовен скандал се разрази във „Фермата“, където доскоро цареше мир. Капитанът на баскетболния отбор на Локо София обиди жестоко участничка, тя се разстрои и го заплаши със съд, а останалите претенденти за стоте бона изпаднаха в шок.

Баскетболистът Радо, който стърчи една глава над конкурентите си, се разлюти, след като миската Симона и домакинята Аксения решиха да ядат от общата дажба без да попитат останалите. „Не съм очаквал такава селтащина!“, отсече той и отприщи вълна от ярост. „Ти си страшен комплексар, не знаеш как да се държиш с една жена! Ти не си мъж. Ти започваш с буквата „п“, разфуча се срещу мускулестия спортист Симона, носителка на титла от конкурса Мис Туризъм Свят в Малайзия и офис мениджър по настоящем. „А ти какво очакваш от мен като мъж, да харесам силикона ти ли? Ти пък си платена!“, наежи се Радо. Бясна, Симона на свой ред го нарече „пикльо“ и „селски бек“, и заплаши да го съди за клевета.

 

Миската не спря дотук. Тя обяви конкуретентите си в стопанството за  „лицемери“, след като те я обвиниха в суета и мързел. „В живота извън фермата съм свикнала хората да съдят за мен само по външния ми вид. Притеснявах се това да не се случи и тук, но, ето, че се случи“, каза разочаровано Симона, която редовно се разхожда по бански из стопанството и демонстрира тунинговани форми.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай Пешо
преди 2 месеца
0
Аман от това смотано предаване! Няма ли най-сетне да го разкарате!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 2 месеца
0
Няма да зарибите зрители като преразказвате простотиите които сътворяват Иванушка и Андрешко.Този формат загуби смисъл последните два сезона.На хората им омръзна да гледат натрапвани простафели и кухи лейки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алоо Андрешко и Иван, по-противен и от жените му Влъхва и Урина
преди 2 месеца
-1
Фермата беше горе - долу ок когато излезна, от тогаз са минали 10 години, бе чапкъни, сега е др, сега сме айтита, кой дои крави, кой кове пироне. Измислете нещо актуално, тва имах предвид. И кви са тия умрели участници, някви изродени селски мутри. Бегай от тука.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени