Край на мистерията: Ето как, къде и за колко се фризира Мая Манолова

6660
29 Септември 2019, 17:00


Прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в хода на предизборната кампания, а тези дни папараците на „Уикенд” видяха през обективите си как точно се фризира кандидат-кметицата на София.

Русото си каре с бретон бившата обмудсманка оформя при една от ученичките на стилист Капанов. Съперницата на Йорданка Фандъкова е редовен клиент на коафьорката от няколко месеца. И наистина – тя стои в салона близо 2 часа! Процедурата се повтаря поне три пъти седмично. 


Мая предпочита да се фризира рано сутрин, за да избегне навалицата. Подкрепяната от БСП кандидат-градоначалничка дава по 50 лева за разкрасяване на всеки 3-4 дни, но понякога и по повече. Когато й предстоят важни срещи, тя прави и грима и маникюра си в салона.  Онзи ден малко преди 9 сутринта управляваното от професионален шофьор сребристо беемве на Манолова я закара при фризьорката й на бул. „Христо Ботев”. Майсторката на дамските прически я покани да седне на удобен стол, след което се зае да оправя косата й с четка и сешоар.

Малко по-късно в салона хлътна мъж с папка под мишница. Той подаде на Мая някакви документи, а тя ги прегледа набързо, след което го помоли да ги остави до дамската й чанта. През цялото това време пък ученичката на Капанов не спираше да обгрижва русата й грива.  Когато фризьорката си свърши работата, Мая стана и подаде петдесетачка. После си пожела приятен ден на персонала и излезе с младия мъж, донесъл й книжата. Двамата си поприказваха на улицата, а когато се разделиха,  мераклийката за столична градоначалничка отпи глътка кафе от картонената чаша в ръката й. Ободрителната напитка й я наляха в салона.

Манолова аха да се качи в автомобила си и да поеме по задачи, когато към нея се приближи брюнетка на средна възраст. Двете започнаха да коментират някакъв казус, а след като намериха начин за решението му, към кандидат-кметицата се втурна и спортно облечен господин с посивели коси. На него Мая също отдели ценни минути от времето си. Престоят на бившата омбудсманка във и пред фризьорския салон продължи цели 2 часа. Колата й напусна района чак в 11 часа.

В началото на предизборната кампания Манолова имаше задочно счепкване на тема прически с Бойко Борисов. До това се стигна след като на 2 септември в 8,30 ч. сутринта блондинката попадна в ПТП. Тогава медиите набързо разтръбиха, че лимузината на Мая е катастрофирала, докато е пътувала от фризьорския салон към офиса й. Новината стана сензация, а журналистите се юрнаха да разпитват кандидат-кметицата за подробности за инцидента. Тя пък се подразни от интереса им и си позволи да им дава съвети как точно да си вършат работата. „Искам репортаж от салона, където се подстригва премиера... Кой го подстригва, как се подстригва и за колко пари”, рече им разгневената Манолова.

Още същия ден министър-председателят задоволи любопитството на „червената” фурия с брифинг в централата на ГЕРБ. „За жените е важно да си правят фъш-фъш и обем. Аз си се подстригвам сам”, отсече той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
001
преди 10 месеца
0
На късо каре грива ли му се казва?И с какво е важна тази информация.Обикновените жени без средства как си оправвт косите, а моля ви се.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е и
преди 10 месеца
0
Много важно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени