Край на войната: Емилия прости на Камелия и се похвали, че с Жорж са заедно (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/krai-na-voinata-emiliia-prosti-na-kameliia-i-se-pohvali-che-s-jorj-sa-zaedno HotArena.net
Край на войната: Емилия прости на Камелия и се похвали, че с Жорж са заедно (Снимки)

След едно десетилетие на обтегнати отношения фолк певицата Емилия и Камелия заровиха томахавките, видя HotArena.

Двете изпълнителки отпразнуваха заедно 8 март в столично заведение, а компания им правеха техните мъже - Жорж и Цветин. Вторият мигновено прикова погледите към себе си с шареното облекло, което изпъкна със своята екстравагантност. В същото време Жорж беше с черен костюм, който ярко контрастираше на оранжевия ансамбъл на половинката му.

Емилия и Камелия не пропуснаха да се похвалят, че любимата и мъжете са ги затрупали с букети за женския празник, но не това гледаха феновете им, а, че двете певици са заедно в едно помещение.

За да проследим войната между тях, трябва да се върнем преди едно десетилетие, когато Анелия и Емилия водеха битка за сърцето на Коко Динев. Тогава Камелия застана на страната на Анелия срещу колежката й. Анелия имаше брак с Динев и дъщеря, но се разделиха и той започна връзка с Емилия.

В онези смутни времена Анелия и Емилия се нападаха публично през медиите и трудно прикриваха неприязънта си помежду си. Тогава дойде и емблематичната намеса на Камелия, която  зае страната на Анелия и това силно ядоса Емилия.

\"Ако говорим за Анелия, като гледам какво прави, то тя е на светлинни години напред от пряката конкуренция. Имам предвид, че тя направи много песни които, непрекъснато се въртят по дискотеките завладя телевизиите, интернет с иновативните си клипове. Успя да разчупи традиционното, което несъмнено я изстреля нагоре. Затова казвам, че тази година именно тя трябва да спечели фирмената надпревара за изпълнител на годината. Ако трябва да сме честни, за мен Емилия е залезът, а Анелия зората\", заяви Камелия и си навлече омразата на колежката си.

Дълги години двете не си говореха, но сега изненадващо са затоплили отношенията си.Вероятно с възрастта са осъзнали че от войните няма смисъл пише „България Днес”.

17 Коментара

UDXYAS

преди 4 години

ТАЗИ ЕМИЛИЯ НЯМА НИКЪКЪВ ВКУСССС КОСТЮМА И ЯВНО Е ВЗЕТ НАЗАЕМ ОТ ЦИРК БАЛКАНСКИ

Коментирай

ми

преди 4 години

Ако имаше вкус нямаше да е чалгарка,а оперна певица.

Коментирай

Весо

преди 4 години

Тази проста селянка се облича безумно има кичозни хора но им отива и са оригинални и елегантни а тази е жалка карикатура

Коментирай

B

преди 4 години

Emilia e sus 100 stilista sled Kato we razdeli s Koko I I'ma.bogat suprug, no pak niama vkus kakto pr do,vkusa be se kuluva, individualnostta sushto.mojesh da baemesh 100 choveka da the oblichat no pak shte so ostanesh bezvkusna Jena pomnia oblechena Kato teenager v niakakuv klip s rozovo kushi gashti neonovi getnadi I rozova rapurska shapka..mnogo see e vzela na seriozno Tia chuh is vuv vechernoto predavane no ako me biaha mujete I otdaaaavna niamashe da izkarva pari da si oravi klipove dori

Коментирай

kokona

преди 4 години

Не съм съгласна. Емилия изглежда страхотно. Намесата на стилисти в облеклото и и парите на съпругът и си казват думата. Поздравления

Коментирай

dani

преди 4 години

Koq ot dvete imash predvid. Na men emilia mi haresva

Коментирай

преди 4 години

Емилия случи на мъж-изглежда фантастично....не и трябва фотошоп-просто е безкрайно обичана жена.....

Коментирай

456

преди 4 години

Камелия изглежда много по-добре.

Коментирай

Gyy

преди 4 години

До kokona:абе какъв е този стил бе аз пари нямам ама 1000 пъти се обличам по ктилно !и вие сте същия кич кпокойно цирк балкански ще ви предостави същия костюм далеччч по евтино

Коментирай

Две дърти курви

преди 4 години

Двама смешника,цирк!Голям стил,голема класа!

Коментирай

преди 4 години

Зарежете дрехите-тя има стилисти....вижте и погледа...това е много обичана и оценявана жена...а камелия,че изглежда на 30 спор да няма...

Коментирай

:)))))

преди 4 години

И двете са нищо повече от кръчмарски певачки на ромско-турски песньовки тип ...Гони ме,хвани ме,пусни ме...т.е чалгария.И никакви пари не могат да променят това.Мъжете им са същите духовно бедни същества мислещи само с долната си глава.

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Барурко така обичаше и оценяваше първата си съпруга рускинята,после Галена Димова.Така ще е и с тази след Емилия.

Коментирай

iva

преди 4 години

a ti koq si be te pone ima nqkoi da gi obi4a a teb mai ne za da zlobbeesh taka

Коментирай

Bashur

преди 4 години

Emilia E Lufa Da Se Rbe S Men Imam Spin

Коментирай

о

преди 4 години

А защо трябва просто защото две жени са застанали една до друга, непременно да бъдат сравнявани по хубост и физически данни, сякаш жените са само това - обвивка, външен вид и трябва само и постоянно да бъдат оценявани според това доколко задоволяват и удовлетворяват мъжките вкусове. Не може ли просто да се напише: "Камелия изглежда много добре." без да се правят сравнения и без жените непрекъснато да бъдат насъсквани една срещу друга?

Коментирай

о

преди 4 години

Аз не помня някога да съм я видяла облечена прилично и добре тази жена. Явно такъв й е вкуса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.