Край на забраните! Чалгата се завръща на две вълни: Камелия ще пее утре, Преслава след Великден

1569
15 Април 2021, 10:07


Чалгата се завръща на две вълни за участието си в нощните заведения, показва проверка на „България Днес“.

Първата вълна от чалга певци ще е непосредствено след отварянето на нощните заведения в края на месеца. След това се очаква нов сериозен наплив на участия в края на месец май, когато са планирани абитуриентските балове. Началото ще постави Преслава, която ще пее непосредствено преди Великден в столична чалготека, още на следващата вечер в петък на същата сцена ще се появи Софи Маринова. На 30 април Диона и Малката също имат участия.

Втората сериозна инвазия на поп-фолк изпълнителите е планирана за втората десетдневка на месец май.

Нощните заведения с ангажирали популярни имена с надеждата, че празнуването на абитуриентските балове ще се случи в целия им блясък. Благоевградска дискотека се похвали, че за 24 май там ще пее Азис, а на следващия ден и Софи Маринова. Здрав купон за завършващите ученици ще има край морето. Там ще блести Софка и  Десислава. Веселба ще има и преди да отворят дискотеките. Камелия се оказа най-нетърпелива от колежките. Още утре вечер ще има изява във Варна, но не в нощно заведение, а в ресторант.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 3 месеца
0
Преслава ако има малко акъл, ще спре с чалгата, ще вземе малко курсове при Етиен Леви, ще си накъдри косата и ще почне да се прави великия Майкъл Джексън и да изнася концерти. Визуално е едно към едно. Може да прави и шоу, като си изпусне носа например. Хем ще пее, хем ще забавлява публиката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 3 месеца
0
Простафелщината отново нахлува,Камелия да си покаже отрязания нос и заголи задник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 3 месеца
-1
"Не може без чалга"-решиха умниците от щаба. Народът ще започне да се събужда,а събуден народ не се контролира. Дайте чалга,водка и ракия.Дайте маанета и баклава/ако няма пасти/ да зомбиране,трамбоваме младите да не мислят какво ще стане с България/ако вече от напушване и кючек не са забравили за нея/!!! И ние ще си политиканстваме колкото душа иска"!! ....Част от заседанието на щаба...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени