Краят на една легенда: Сринаха Какао Бийч

30 Март 2022, 15:00


Строителни бригади разфасоват от няколко дни култовия плажен бар Какао бийч в Слънчев бряг, видя HotArena.


От луксозното заведение е останало само металното скеле, но според работниците до края на месеца то също ще бъде демонтирано. 


На парче


"Не знаем дали Какао бийч ще продължи да съществува или не. Нас ни наемат "на парче" и ни казват ден за ден какво да правим. Никой не ни дава обяснение какви са му плановете", коментираха строителните работници. Дейностите по демонтажа на култовия бар не останаха незабелязани и в социалните мрежи плъзнаха слухове, че емблематичният Какао бийч, превърнал се в запазена марка за Южния плаж, вече е история. Към момента няма официална информация какво и защо се случва, но според мълвата мястото на хитовия плажен бар ще заеме изискан ресторант. Част от масите ще бъдат разположени на пясъка под чадъри и туристите ще могат да похапват, докато събират тен на плажа. Очаква се новото заведение да отвори врати в началото на туристическия сезон в първите дни на месец юни.


Шум


Какао бийч отвори врати през лятото на 2003 година и още първият сезон се превърна в сензация. Заведението наложи нов стил в бранша и изненадваше гостите с различни интересни събития. Освен с легендарните диджей партита, клубът се прочу и с незабравимите първоюлски купони. Хиляди туристи се събираха всяко лято на брега, за да посрещнат първото юлско слънце. Безгрижните и славни времена за Cacao Beach свършиха през 2017 г., когато клубът попадна в полезрението на тогавашния вицепремиер Валери Симеонов и под ударите на нововъведените акции "шум". Политикът лично обикаляше нощните заведения по плажа и спираше музиката. Няколко пъти Какао бийч принудително затваряше врати. През последните две години клиентите намаляха заради последиците от ковид кризата. Всички тези проблеми и стагнацията в сектора вероятно са довели до решението заведението да спре да съществува, коментират запознати, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени