Кръпката на война с Тошко Йорданов: Такива като него опростачиха нацията ни с чалга!

08 Януари 2022, 12:07


"Невероятно е, че лице като Тошко Йорданов, автор на чалга текстове, идеолог на чалга предаване, водещ в чалга телевизия, застава начело на почтеното братство в сферата на културата и медиите в 47-ото НС. Подписах се и аз под тази подписка, която ми изпратиха за неговото отстраняване от там. Искам да кажа, преди да ме питате каквото и да било, че аз не съм "за" или "против" хората, които почват тази подписка, а против личността на човек, който е работил в предаване, което опошли българската културна общност и създаде чалгата."

Това сподели пред "България Днес" емблемата на протестите в началото на демокрацията - Васко Кръпката. Той и стотици хора настояват народните представители да прегласуват решението си и да изберат нов председател на парламентарната комисия по култура, тъй като все пак от този човек "много неща ще зависят в сектора" по думите на протестиращите.

"Не познавам лично Тошко Йорданов, но като сценарист той и хората с него институционализираха чалгата. Това е подигравка! Тези индивиди имаха пагубно влияние в опростачването на нацията ни. По същото време на промените злите сили спретнаха и мутрите, които впрегнаха всичките си сили, за да наложат чалгата с бухалките. Как да си затворя очите за това", пита с днешна дата Васко.

 

Тошко Йорданов е недолюбван от музиканта

Тошко Йорданов е недолюбван от музиканта

 

Самият той винаги е гласувал на избори и имал собствено мнение за властта.

"30-те и повече години демокрация ми дават правото да изразявам това, което мисля, без страх. И не искам моят глас да отива точно за този човек и за тези хора, които олицетворяват това, което най-много ме е дразнило в България - чалгата", каза Васко Кръпката.

Самият Тошко Йорданов не бе открит за коментар по темата
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария Борисова
Преди 1 година
0
Подкрепям Васко. Този индивид Тошко - позьор, невъзпитан, но пък с учудваща демонстрация на самочувствие- не знам на какво отгоре - антикултура! Не е за този пост и според мен, не мога да проумея и мотивите на хората, гласували да ги управлява това пошло шоу.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба Жана
Преди 1 година
-1
Прав си Васко.Това същество Тошко и цялата пасмина са едни чалгари.Пошли и жалки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юсуф
Преди 1 година
-11
Кръпката е един пропаднал рокер който беше изоставен от "неговите " демократи !? Най лошото че се мисли за творец и " голям рокер" но в действителност е просто един алкаш с китара!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени