Краси Радков дари колата от „Капките“

22 Септември 2022, 12:02


Краси Радков дари колата на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев".

Актьорът спази обещанието си и 4 месеца след края на шоуто "Като две капки вода" подари автомобила си на педиатрията. След грандиозния финал зрителите определиха Радков за най-добър имитатор с последния му образ на великия Емил Димитров. Така актьорът стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че желае да дари наградата си.

"Гледал съм формати по света, в тях печелят пеещи хора, явно в България е по-различно. Скъпи приятели, пеех по-лошо от всички вас. Обичам ви много, чувствам се неловко. Бях поканен за друго - за хумор, а то - кола", сподели комикът, прочул се от "Шоуто на Слави". Буквално секунди след като получи ключа за автомобила, Радков изненадващо възкликна: "Тази кола аз ще я даря! На педиатрията в София".

Във вторник Краси Радков се срещна лично с директора на детската болница д-р Благомир Здравков, за да предостави синьото возило. В присъствието на нотариус актьорът връчи официално всички необходими документи и ключа за чисто новия автомобил. От своя страна д-р Здравков благодари за благородния жест, направен в името на децата. Той обясни, че новото превозно средство ще е в голяма помощ за оперативната и спешната дейност, която осъществяват екипите на болницата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени