Краси Радков пред финансов колапс, Слави прибира хонорарите му от капките (Комикът издържа и безработната си жена)

24 Февруари 2022, 17:00


Краси Радков приел да участва в десетия сезон на Като две капки вода, за да закърпи семейния бюджет, узна HotArena.


Актьорът ще се подвизава в шоуто на Нова, както и в кабеларката на шефа си Слави Трифонов, защото е изправен пред финансов колапс. От есента на миналата година съпругата му Станислава отново е безработна. Въпреки слуховете за развод, те живеят под един покрив заедно със сина им Теодор, но проблеми помежду им все пак има. Станислава се депресирала жестоко след като била уволнена от екипа на БНТ през октомври 2021 г. Станислава, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в предаването "Отблизо" на телевизията майка, но след само един репортаж й посочили вратата. 


Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, но още след първото излъчване на рубриката й рейтингът бил под дъното и я освободили моментално. Ганчева и преди е била кадър на БНТ и някои зрители помнят, че навремето беше водещ на "Полет над нощта". Кариерата й на Сан Стефано обаче приключи след спор с бившата шефка Уляна Пръмова. 


Издръжката на семейството пада изцяло на плещите на Радков, който напоследък не изкарва същите колосални суми, които печелеше навремето. Откакто шефът му Слави Трифонов създаде кабеларката си, заплатите на всички били сериозно орязани. Освен това и халтурите секнали покрай пандемията и Радков имал участия на черно изключително рядко - само по Нова година и през лятото като водещ на сватби. Затова и приел предложението на Маги Халваджиян да влезе в Капките. 


Хонорарът му обаче не влиза изцяло в неговия джоб, тъй като по договор дължи солиден процент на началника си Трифонов, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
Преди 1 година
0
Краси е велик актьор! Нали предполагате, че хонорарите му никак не са малки и със сигурност не гладува?! Стига си вряхте зурлите в най-личните теми на хората…..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени