Красимира от „Фермата” започна работа при измамници

2073
07 Февруари 2021, 15:55


Красимира Цочева, която стана известна покрай „Фермата”, вече работи като мениджър продажби в компания за машини за външна и вътрешна реклама. Домакинята, която преди предаването се бе отдала на дома и сина си, работи за първи път в живота си и вече е втора в йерархията на фирмата, веднага след управителя, писа  „Уикенд”.

Новите работодатели на Краси за добре известни за „Господари на ефира”. Преди 3 години от предаването разказаха за абсурдната сделка „Пари срещу нищо", при която потърпевши са дали пари, а в замяна са получили... нищо. Машините, които продава компанията, са внос от Китай и качеството е доста съмнително. Разбира се, цената им е двойно по-ниска, отколкото на вносителите на принтери на утвърдени марки.

При репортажа на „Господарите” стана ясно, че млад мъж си е поръчал машина за  малко над 12 000 лева от некоректния бизнес-консултант Хари Аничкин, който не му доставил платената машина. Малко след това собственикът на некоректната фирма е издал книга „Вземете парите", но не става ясно дали четивото визира как да вземем по нечестен начин суми.
Красимира Цочева е отскоро във фирмата и не е ясно дали е запозната със спорната им репутация. Припомняме, че блондинката заряза бащата на детето си, за да се залюби с бизнесмена Димитър Калайджиев. Двамата се запознаха във „Фермата”, където пламна любовта им, а връзката им прилича на турска сапунка.

Участниците от предишния сезон на „Фермата” бяха двойка след излизането си от формата, но после между двамата настъпи разрив, а само няколко месеца по-късно Красимира отиде на море с предишния си мъж и сина си. Преди това в тв интервю обясни, че отношенията й с Красимир приличат на годишните сезони и в момента те изживяват своята зима, като даде ясно да се разбере, че вече е смразена с него. От месеца Цочева и Калайджиев отново са двойка, като не се крият, а дори афишират отношенията си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калин
преди 2 месеца
-1
Доста неприятна и арогантна жена. Необразована, надменна. Изключително лошо впечатление остави от Фермата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
преди 2 месеца
0
Любовникът и още по-неприятен и арогантен.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени