Кремена Халваджиян се има за цвете! Стилистката празнува имен ден с Рачков

4009
21 Април 2017, 15:00


Димитър Рачков бе почетен гост на партито на Кремена Халваджиян за Цветница. Оказа се, че стилистката смята, че името й произлиза от цветето крем и затова празнува именно на този ден, узна HotArena.

 

 

Запознати със значението на имената уточниха пред „Таблоид”, че Кремена всъщност произхожда от думата кремък и в миналото това име е било вид защита срещу болести – да си здрав като кремък. Със същия аргумент момчетата са кръщавани Камен. Шармантната г-жа Халваджиян обаче явно предпочита да е цвете пред това да бъде камък или кремък. Затова на Цветница направи шумен купон в заведението, което от години стопанисва.

 

 

Там покани свои близки приятели, сред които Димитър Рачков. На снимките обаче не се забелязва „гасподарката на ефира” Мария Игнатова, която все още официално се пише негова половинка, макар че напоследък никога не е заедно с него. Както „Таблоид” пръв писа, Мария има нов приятел – акробата Енчо Кирязов. Не бяха забелязани и вечните придружителки на рода Халваджиян – хубавата Гала и вечно усмихнатата Джуджи.

 

 

Самата именица бе дала свобода на чувството си за собствен стил, залагайки на тоалет, който прилича на нощница. Според модни спецове роклята й не просто прилича, а си е чиста нощница. Кремена от години подчертава, че обича да се появява на публични места издокарана в тоалети, които стават само за леглото. Сега не направи изключение.

 

 

Зевзеци веднага я взеха на подбив, че ако името й е крем, той сигурно е малеби с добавка на халва заради фамилията. Приятелите на стилистката обаче я отрупаха с красиви пожелания за празника. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бел
преди 3 години
0
Оставете жената да се радва, и без това е известна основно с парите на мъжа си - главен циркаджия и халтурчик на Републиката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени