Крисия иска кариера в Америка

1725
25 Ноември 2020, 10:36


16-годишната певица си представя, че до една-две години ще се премести да живее извън пределите на страната. Крисия Тодорова иска да гради кариера в Англия или Америка. Талантливото момиче споделя, че има ясно изграден план и ще се занимава с поп и джаз пеене.

"Целта ми е да създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя удоволствие", разкрива Крисия.

По думите на тинейджърката зад граница е най-доброто място за развитие. Младата певица твърди, че в никакъв случай няма да забрави родината си и ще продължи да прави български песни.

Макар Крисия да напусна Слави Трифонов,

който я откри за музикалната сцена, успява да запази добри отношения с него и екипа му. Варненката и семейството й преценяват, че певицата трябва да продължи с развитието си сама. Ученичката планира и различни проекти с международни звезди. Неотдавна тя призна, че подготвя песен с руската рок сензация Руслан Вега (На снимката). Той неотдавна беше в България, където двамата успяха да се срещнат и да обсъдят бъдещите си съвместни планове.

Крисия е единствената тийнзвезда, която успява да запази детското излъчване и да не набляга на тежък грим и оскъдни дрехи. Макар според нея детството й да е отминало, Криси разказва, че на моменти все още се чувства малка, писа "България Днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 8 месеца
-4
Клизмия, да престане да ни тормози ще е най- добре! Добре,че са парите на баща и, че иначе още щеше да изнася " концерти" в тях в хола! Милата, прекалено много си повярва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 8 месеца
-2
Световноизвестни изпълнители, смениха жанровете, защото колкото и да им се искаше да си правят, това, което им харесва, осъзнаха, че хлябът е с пари, а начинът на живот, който водят, не е евтин. Та и нейният ред ще дойде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени