Крисия: Не съм лоша, но не съм и приказен герой!

11 Октомври 2021, 17:43


Малкото момиче с голям глас – Крисия, вече е пораснала, видя HotArena.


Певицата даде на страната ни много поводи за гордост. Най-вече с второто си място в Детската Евровизия. Тя разказа в ефира на „Събуди се” за другата страна на усмивката.


„Има неща, за които хората не осъзнават, че на нас по-известните се случват. Те смятат, че всичко е перфектно, прекрасно, планирано. Зад тази усмивка се крие истинското нещо, тази скрита, дълбока и тъмна емоция. И аз съм човек, но много хора не могат да го разбера. Преди го прикривах, защото исках да покажа позитивизъм. Колкото повече пораствах, осъзнавах, че искам да покажа истинското си аз”, споделя Крисия.


За новото си аз казва, че е не е лоша, не е приказен герой, а просто е по-истинска, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха........
Преди 1 година
0
Ако не бяхте написали,че това е Крисия,никога не бих я познала.Ще се слее и тя в тълпата от певачки,неизвестно къде.Има хубав глас,но........Не искам да съм лош пророк,но колко прекрасни гласове не попаднаха на точното място ,а да не говорим,че попадат на хора които ги изсмукват с цел лични облаги.Жалко.Дано Крисия има късмет,пожелавам и го от сърце.Кадърно момиче е.........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сега?
Преди 1 година
-1
Нима по комунизма най-известните певци не са били обратни? Кеца, Емил Димитров, Георги Христов... И кой точно ги толерира? Никой не задължава друг да слуша еди-кой си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лллл
Преди 1 година
-2
Сладурана ! Няма да и е лесно в кариерата на певица . Само талант не е достатъчен . Но дано има късмет и здрави нерви . Сега се толерират джендери и обратни .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени